r
Nosalty Logó

Puncskrémes pudingkocka

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Puncskrémes pudingkocka
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 1420 kcal
  • 5% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 8519 kcal
  • 5% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 299 kcal
  • 5% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.7 g

Zsír

  • Összesen
    70.3 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    721.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    290 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    205 mg
  • Nátrium
    163 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    180.8 g
  • Cukor
    101 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    658 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    71 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    619 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    464 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    57 micro
Összesen 1420 kcal
  • 5% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    94 g

Zsír

  • Összesen
    421.9 g
  • Telített zsírsav
    96 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    184 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    114 g
  • Koleszterin
    269 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4327 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    196 mg
  • Kálcium
    1740 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    167 mg
  • Foszfor
    1230 mg
  • Nátrium
    976 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1084.7 g
  • Cukor
    608 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    295.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3949 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    42 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    424 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    169 micro
  • Kolin:
    285 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3715 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2783 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    339 micro
Összesen 8519 kcal
  • 5% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.3 g

Zsír

  • Összesen
    14.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    9 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    152.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    61 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    43 mg
  • Nátrium
    34 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.2 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    10.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    139 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    131 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    98 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    12 micro
Összesen 299 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A margarint a liszttel elmorzsoljuk, majd a többi hozzávalóval együtt tésztává gyúrjuk.
  2. A tésztát ujjnyi vastagságúra nyújtjuk és "tepsi méretűre" igazítjuk, majd előmelegített sütőben két lapot sütünk belőle.
  3. A tejből, a cukorból és a pudingporból elkészítjök a pudingot, majd a még forró krémbe belekeverjük a rumaromát , a mazsolát és a margarint.
  4. Egy magasabb falú tepsibe fektetjük az eggyik tésztalapot, majd ráöntjük a puncsos krémet, és a másik tésztalappal befedjük.
  5. Fél napot hűtőben pihentetjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x20x6
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 99
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 18
  • Össznézettség: 14891
  • Feltöltés dátuma: 2011. október 31.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A süti már néhány órás pihentetés után is fogyasztható, de tészta keménysége miatt érdemes minimum fél napot pihentetni, hogy az ízek összeérjenek, és a tészta is omlósabbá váljon.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!