Pizzás tekercs Krissz konyhájából recept

Pizzás tekercs Krissz konyhájából
Pizzás tekercs Krissz konyhájából
70 perc / előkészület: 45 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A gyerekeimnek szoktam sütni reggelire,  vacsorára, nagyon kedveli mindenki.

hozzávalók / 5 adag

A tésztához

A töltelékhez

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
kalória: magas
fogás: meleg előétel
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 5 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

pizzás csiga, párizsis-sajtos tekercs paradicsomszósszal, pizzás tekercs
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A langyos vízben a cukorral felfuttatjuk az élesztőt
  2. A liszthez adjuk a sót, étolajat, ezután a felfutott élesztőt jól kidolgozzuk, és a tésztát pihentetjük, míg elkészülünk a töltelékkel.
  3. A  paradicsomhoz keverjük a fűszereket és az étolajat.
  4. Kinyújtjuk a tésztát, megkenjük a paradicsommal, és rászórjuk a párizsit, erre a sajtot. Szorosan feltekerjük, és 3 cm-es csigákat vágunk.
  5. Tepsibe rakjuk, megkenjük tojással és sütőben megsütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • költség: 900 Ft
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 965
elküldve: 4
receptkönyvben: 57
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

krissz

Mióta szakács: 2012.02.07.
5 recept

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

marika_msz
marika_msz / marika_msz h, 2012-09-24 12:50

Nagyon finom , két napja találtam meg ezt a receptet , de már kétszer megsütöttem. :-) .
Mindenki imádja akit megkínáltam belőle.Köszönet a receptért!

Mumy76
Mumy76 szo, 2012-05-26 12:42

Isteni finom lett!
ezentul ebbol a tesztabol csinalom majd a toltott bucikat is, egyszeruen tokelete lett.Melegen, hidegen egyarant izletes, zamatos.... szoval csak ajanlani tudom, holnap dupla adagbol keszitem el..

Nagyon de nagyon koszonom a receptet !

811