r
Nosalty Logó

Olaszos tűzdelt csirkemell, tavaszi salátával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Accu-Chek a cukorbetegek séfje
Olaszos tűzdelt csirkemell, tavaszi salátával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Tűzdelt csirkemell

Tavaszi saláta

Összesen 406 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Tűzdelt csirkemell

Tavaszi saláta

Összesen 2431 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Tűzdelt csirkemell

Tavaszi saláta

Összesen 84 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    40.9 g

Zsír

  • Összesen
    21 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    124 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1095.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    231 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    84 mg
  • Foszfor
    499 mg
  • Nátrium
    238 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.6 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    394 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    380 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    150 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    59 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    101 micro
  • Kolin:
    131 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    82 micro
  • β-karotin
    1816 micro
  • β-crypt
    154 micro
  • Likopin
    1930 micro
  • Lut-zea
    1964 micro
Összesen 406 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    245.6 g

Zsír

  • Összesen
    126 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    60 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    742 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6571.3 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    222 mg
  • Kálcium
    1388 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    502 mg
  • Foszfor
    2991 mg
  • Nátrium
    1430 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    81.4 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    2364 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2279 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    897 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    355 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    87 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    609 micro
  • Kolin:
    786 mg
  • Retinol - A vitamin:
    420 micro
  • α-karotin
    492 micro
  • β-karotin
    10897 micro
  • β-crypt
    924 micro
  • Likopin
    11579 micro
  • Lut-zea
    11782 micro
Összesen 2431 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    8.5 g

Zsír

  • Összesen
    4.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    226.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    103 mg
  • Nátrium
    49 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    81.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    78 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    375 micro
  • β-crypt
    32 micro
  • Likopin
    398 micro
  • Lut-zea
    405 micro
Összesen 84 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Tűzdelt csirkemell

Tavaszi saláta

Elkészítés

Tűzdelt csirkemell

  1. A cukkinit, a paradicsomot, a mozzarellát félkarikákra vágjuk. A csirkemellet sűrűn beirdaljuk, majd felváltva beletesszük a zöldségeket és a sajtot. Sózzuk, borsozzuk és szórjuk meg bazsalikommal.
  2. Egy tepsibe öntsünk egy kevés olívaolajat, helyezzük rá a csirkéket, majd locsoljuk meg olívával.
  3. Előmelegített sütőben süssük készre őket, közben locsoljuk meg a csirkemellet a kisült szaftjával.

Tavaszi saláta

  1. A kaliforniai paprikákat vágjuk fel csíkokra, a koktélparadicsomot félkarikákra. A salátát keverjük össze, a koktélparadicsommal és a paprikával együtt helyezzük a tányérra, majd locsoljuk meg a balzsamecetes-olívás öntettel.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 514
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 22
  • Össznézettség: 18795
  • Feltöltés dátuma: 2020. március 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Olaszos tűzdelt csirkemell, tavaszi salátával
Accu-Chek a cukorbetegek séfje 10 recept

Egyszerűen és gyorsan elkészíthető étel, ami egészséges és friss is. Nekünk bejött, próbáljátok ki ti is!

Hozzávalók

Tűzdelt csirkemell

Tavaszi saláta

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem mindegy, hogyan kerül a cukor a lekvárba

Annak ellenére, hogy a legtöbb lekvár receptje pokolian egyszerű (hiszen csak gyümölcsből, cukorból és esetleg dzsemfixből áll), nem érdemes félvállról venni a befőzés folyamatát. Minden mozzanatnak megvan a maga fontossága: így a cukor hozzáadásának is.