r
Nosalty Logó

Lángosban sült csirkefalatok friss salátával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Lángosban sült csirkefalatok friss salátával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A lángosra

A töltelékhez

A salátához

Összesen 2287 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A lángosra

A töltelékhez

A salátához

Összesen 9151 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A lángosra

A töltelékhez

A salátához

Összesen 264 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    69.5 g

Zsír

  • Összesen
    180.5 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    74 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    49 g
  • Koleszterin
    278 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2892.2 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    82 mg
  • Kálcium
    894 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    121 mg
  • Foszfor
    918 mg
  • Nátrium
    866 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    99.3 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    472.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    517 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    54 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    141 micro
  • Kolin:
    170 mg
  • Retinol - A vitamin:
    456 micro
  • α-karotin
    108 micro
  • β-karotin
    669 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    289 micro
Összesen 2287 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    277.8 g

Zsír

  • Összesen
    722 g
  • Telített zsírsav
    181 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    295 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    194 g
  • Koleszterin
    1114 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11568.9 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    329 mg
  • Kálcium
    3577 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    485 mg
  • Foszfor
    3673 mg
  • Nátrium
    3465 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    397.2 g
  • Cukor
    68 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    1889.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2070 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    216 mg
  • C vitamin:
    78 mg
  • D vitamin:
    92 micro
  • K vitamin:
    154 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    59 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    563 micro
  • Kolin:
    679 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1824 micro
  • α-karotin
    433 micro
  • β-karotin
    2677 micro
  • β-crypt
    55 micro
  • Likopin
    10292 micro
  • Lut-zea
    1156 micro
Összesen 9151 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    8 g

Zsír

  • Összesen
    20.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    334.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    103 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    106 mg
  • Nátrium
    100 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    60 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    77 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    297 micro
  • Lut-zea
    33 micro
Összesen 264 kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

A tésztához

A lángosra

A töltelékhez

A salátához

Elkészítés

A tésztához

  1. Az élesztőt a tejben a cukorral felfuttatjuk, majd a tészta többihozzávalóival jól összegyúrjuk. Hagyjuk megkelni.
  2. A húst vékony csíkokra vágjuk és az olajon megpirítjuk. Sózzuk és ha teljesen kihűlt, összekeverjük a felkockázott hagymával.

A lángosra

  1. A megkelt tésztát 4 részre vágjuk. Téglalap alakúra nyújtjuk őket, szétosztjuk rajtuk a tölteléket, felcsavarjuk. A végeket jól eldolgozzuk, hogy az olaj sütéskor nem tudjon befolyni.

A töltelékhez

  1. Bő, forró olajban kisütjük a töltött lángosokat.

A salátához

  1. A lángosokat felszeletelve, tejföllel leöntve és reszelt sajttal megszórva tálaljuk. A salátát nagyobb darabokra, az uborkát vékony csíkokra, a paradicsomot félbe vagy negyedekre vágjuk és a lángos mellé tesszük.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 853
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 26
  • Össznézettség: 85359
  • Feltöltés dátuma: 2012. december 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Már régóta terveztem egy ilyen étel elkészítését... Kicsit féltem tőle, de hibátlanra sikerült!

Hozzávalók

A tésztához

A lángosra

A töltelékhez

A salátához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!