r
Nosalty Logó

Jaffa kocka

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Jaffa kocka
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Az első tésztához

A második tésztához

A krémhez

Összesen 1032 kcal
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Az első tésztához

A második tésztához

A krémhez

Összesen 6198 kcal
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Az első tésztához

A második tésztához

A krémhez

Összesen 241 kcal
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    18.3 g

Zsír

  • Összesen
    23.9 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    181 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1595.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    430 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    630 mg
  • Nátrium
    426 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    186.5 g
  • Cukor
    112 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    120 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    81 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    155 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    27 micro
  • β-crypt
    41 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    306 micro
Összesen 1032 kcal
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    110 g

Zsír

  • Összesen
    143.7 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    35 g
  • Koleszterin
    1088 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9571 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    281 mg
  • Kálcium
    2578 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    333 mg
  • Foszfor
    3782 mg
  • Nátrium
    2556 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1119 g
  • Cukor
    671 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    720.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    488 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    34 mg
  • C vitamin:
    106 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    340 micro
  • Kolin:
    931 mg
  • Retinol - A vitamin:
    465 micro
  • α-karotin
    28 micro
  • β-karotin
    161 micro
  • β-crypt
    247 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1834 micro
Összesen 6198 kcal
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    5.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    374.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    101 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    148 mg
  • Nátrium
    100 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.8 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    28.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    72 micro
Összesen 241 kcal

Hozzávalók

Az első tésztához

A második tésztához

A krémhez

Elkészítés

Az első tésztához

  1. A tészta hozzávalóit (külön az első, külön a második tésztát készítjük) összeállítjuk. Kikeverjük a tojást a cukorral, majd hozzáadjuk az olajat, a tejet és a sütőporos lisztet, robotgéppel tovább keverve.
  2. Kikent, kilisztezett tepsibe öntjük.
  3. A második tésztát, mikor kisült, szétmorzsáljuk, és hozzáadjuk a krémet.
  4. A lekvárt és a cukrot 2,5 deci vízzel fölforraljuk, majd amikor kihűlt, a szétmorzsált tésztára öntjük.
  5. Hozzáadjuk a lereszelt fagyos narancsot, jól összekeverjük, és a tésztára kenjük.
  6. A tetejére csokimázat teszünk.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 85
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 16536
  • Feltöltés dátuma: 2011. július 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Anyum receptes könyvéből való. Finom, mutatós süti, és aránylag gyorsan is megvan.

Hozzávalók

Az első tésztához

A második tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek