r
Nosalty Logó

Húsos pite polihanna konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Húsos pite polihanna konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

A pitesütő forma kikenéséhez

Összesen 1153 kcal
  • 10% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

A pitesütő forma kikenéséhez

Összesen 4610 kcal
  • 10% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

A pitesütő forma kikenéséhez

Összesen 255 kcal
  • 10% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45.9 g

Zsír

  • Összesen
    76.1 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    235 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1312.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    72 mg
  • Kálcium
    329 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    579 mg
  • Nátrium
    253 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    70.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    252.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    504 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    152 mg
  • Retinol - A vitamin:
    485 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    223 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    82 micro
Összesen 1153 kcal
  • 10% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    183.5 g

Zsír

  • Összesen
    304.2 g
  • Telített zsírsav
    110 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    128 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    54 g
  • Koleszterin
    938 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5250.3 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    288 mg
  • Kálcium
    1316 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    290 mg
  • Foszfor
    2317 mg
  • Nátrium
    1011 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    281 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    1009 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2018 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    21 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    181 micro
  • K vitamin:
    124 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    33 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    186 micro
  • Kolin:
    607 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1939 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    890 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    327 micro
Összesen 4610 kcal
  • 10% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    16.8 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    52 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    289.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    73 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    128 mg
  • Nátrium
    56 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    111 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    107 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    49 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    18 micro
Összesen 255 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

A pitesütő forma kikenéséhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk.
  2. Hozzáadjuk a sót, a tejfölt és a tojást, majd összedolgozzuk.
  3. Mikor nyújtható lesz, kerekre nyújtjuk, és kizsírozott kilisztezett pitesütő formába, vagy ennek hiányában tepsibe tesszük úgy, hogy legyen széle a tésztának.
  4. A tésztát mielőtt rátennénk a tölteléket, villával megszurkáljuk.
  5. A töltelékhez a pörköltet, vagy a pörköltmaradékot ledaráljuk, és a többi hozzávalóval összekeverjük. A tetejére szórjuk a felcsíkozott lilahagymát, és a lereszelt sajtot.
  6. Előmelegített sütőben, közepes lángon megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 62
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 5811
  • Feltöltés dátuma: 2012. március 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A tölteléket ízlés szerint fűszerezhetjük, vagy adhatunk hozzá zöldségeket. Nagyszerűen variálható, olcsó, könnyen elkészíthető étel.

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

A pitesütő forma kikenéséhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!