r
Nosalty Logó

Gazdag pizzás csiga

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Rencsy
Gazdag pizzás csiga
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 979 kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 3915 kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 235 kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    39.5 g

Zsír

  • Összesen
    44.3 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2447.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    241 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    265 mg
  • Nátrium
    1844 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    102.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    123.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    103 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    58 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    110 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    87 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    186 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    452 micro
  • Lut-zea
    343 micro
Összesen 979 kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    158.2 g

Zsír

  • Összesen
    177.2 g
  • Telített zsírsav
    57 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    141 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9788.7 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    188 mg
  • Kálcium
    966 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    175 mg
  • Foszfor
    1062 mg
  • Nátrium
    7376 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    410.8 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    495.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    411 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    234 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    442 micro
  • Kolin:
    90 mg
  • Retinol - A vitamin:
    349 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    744 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1809 micro
  • Lut-zea
    1371 micro
Összesen 3915 kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    10.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    587.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    58 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    64 mg
  • Nátrium
    443 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    109 micro
  • Lut-zea
    82 micro
Összesen 235 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Elkészítés

A tésztához

  1. Az élesztőt felfuttatjuk a kevés tejben, addig a többi hozzávalót egy nagy edénybeöntjük. Ha feljött az élesztő, ráöntjük, és dagasztógéppel vagy kézzel dagasztjuk!
  2. Kicsit kelni hagyjuk.
  3. Ha megkelt, 2 részre osztjuk, és egyenként vékony téglalap alakúra nyújtjuk.
  4. Megkenjük a házi ketchuppal, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk oreganóval!
  5. A reszelt füstölt sajtot eloszlatjuk rajta, majd megszórjuk kolbászkarikákkal, párizsival, az újhagymával és a juhtúróval! A fantáziára van bízva, ki mivel szeretné csinálni!
  6. Szorosan feltekerjük, és 2 cm vastagon felszeleteljük.
  7. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, megszórjuk a trappista sajttal, és előmelegített sütőben 200 fokon kb. 20 percig sütjük! A tölteléket bárki variálhatja kedve szerint!
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 231
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 22
  • Össznézettség: 25396
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Rencsy 2 recept

Már többször elkészítettem, mindig nagy sikert aratott a családban!

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!