Cukkinikrémleves pirospaprikás-penészes sajttal recept

Cukkinikrémleves pirospaprikás-penészes sajttal
Cukkinikrémleves pirospaprikás-penészes sajttal
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy újabb cukkinikrémleves.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: nyár
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Cukkinikrémleves pirospaprikás-penészes sajttal, olívaolajos pirított kenyérrel
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymákat, a cukkinit és a petrezselymet daraboljuk.
  2. Egy lábasban kevés olajon a hagymákat megdinszteljük. Hozzáadjuk a cukkinit. Együtt dinszteljük tovább.
  3. Majd ráöntjük a vizet, fűszerezzük sóval, fehér borssal, belemorzsoljuk a leveskockát.
  4. Amikor megfőtt a cukkini, hozzáadjuk a petrezselymet, s botmixerrel pürésítjük.
  5. A kenyeret megpirítjuk.
  6. Tálalunk. A tányérba merünk a levesből, tördelünk rá sajtot, belerakjuk a feldarabolt pirítósokat, s locsolunk rá olívaolajat.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 233
elküldve: 0
receptkönyvben: 6
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

317