r
Nosalty Logó

Baconös gombás lecsó tükörtojással

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
Hobbychef
Baconös gombás lecsó tükörtojással
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 3% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 416 kcal
  • 3% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 830 kcal
  • 3% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 63 kcal
  • 3% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.7 g

Zsír

  • Összesen
    28 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    213 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    969.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    111 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    294 mg
  • Nátrium
    468 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.2 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    486.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    191 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    213 mg
  • D vitamin:
    48 micro
  • K vitamin:
    87 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    101 micro
  • Kolin:
    194 mg
  • Retinol - A vitamin:
    83 micro
  • α-karotin
    178 micro
  • β-karotin
    1209 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    3216 micro
  • Lut-zea
    1414 micro
Összesen 416 kcal
  • 3% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.4 g

Zsír

  • Összesen
    56 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    426 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1939 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    52 mg
  • Kálcium
    222 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    130 mg
  • Foszfor
    588 mg
  • Nátrium
    935 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.3 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    973.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    382 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    426 mg
  • D vitamin:
    95 micro
  • K vitamin:
    174 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    202 micro
  • Kolin:
    389 mg
  • Retinol - A vitamin:
    166 micro
  • α-karotin
    356 micro
  • β-karotin
    2417 micro
  • β-crypt
    37 micro
  • Likopin
    6433 micro
  • Lut-zea
    2827 micro
Összesen 830 kcal
  • 3% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.7 g

Zsír

  • Összesen
    4.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    150.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    46 mg
  • Nátrium
    72 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    28 micro
  • β-karotin
    187 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    498 micro
  • Lut-zea
    219 micro
Összesen 63 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A paprikákat felkarikázzuk.
  2. A hagymákat felszeleteljük, az újhagyma zöldjét félretesszük.
  3. Egy serpenyőben olajon megpirítjuk a bacont, majd a hagymákat dinszteljük, rátesszük a paprikát.
  4. Közben a gombát szeleteljük, a paradicsomot négybe vágjuk. Mennek ezek is a serpenyőbe. Fűszerezzük.
  5. Amikor a zöldségek már csak nem megpuhultak, a kanállal mélyítünk két gödröt, ebbe ütjük a tojásokat. A sütőt előmelegítjük 200 C fokra, grillfokozaton.
  6. A lecsót megszórjuk az újhagyma zöldjével, s a serpenyőt 10 percre áttesszük a sütőbe.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 27
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1910
  • Feltöltés dátuma: 2015. október 28.

Ajánló

Tálaláskor a lecsó felét tányérra szedem, kenyérrel fogyasztom, vörösbort iszom hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Kedvencem, a megunhatatlan lecsó sokadik változata.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek