r
Nosalty Logó

Babos csirke főtt répás bulgurral

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
NS
Babos csirke főtt répás bulgurral
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 911 kcal
  • 11% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1825 kcal
  • 11% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 159 kcal
  • 11% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    48.9 g

Zsír

  • Összesen
    16.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    60 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1690.4 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    357 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    390 mg
  • Foszfor
    760 mg
  • Nátrium
    127 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    150.8 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    246.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    174 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    56 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    120 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    489 micro
  • Kolin:
    141 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    665 micro
  • β-karotin
    1539 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    369 micro
Összesen 911 kcal
  • 11% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    97.7 g

Zsír

  • Összesen
    33.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3380.8 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    56 mg
  • Kálcium
    714 mg
  • Vas
    28 mg
  • Magnézium
    780 mg
  • Foszfor
    1521 mg
  • Nátrium
    255 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    10 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    301.6 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    65 mg

VÍZ

  • Összesen
    493.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    348 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    113 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    241 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    978 micro
  • Kolin:
    282 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    1330 micro
  • β-karotin
    3078 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    738 micro
Összesen 1825 kcal
  • 11% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.5 g

Zsír

  • Összesen
    2.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    11 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    295.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    133 mg
  • Nátrium
    22 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    85 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    116 micro
  • β-karotin
    269 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    64 micro
Összesen 159 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zöldségeket felszeleteljük tetszőleges méretűre.
  2. A bulgurt megfőzzük a répával együtt, fűszerezzük a vizet ételízesítővel, sóval.
  3. A hagymát, a fokhagymát és a káposztát együtt olívaolajon sütjük (én a bulgur vizéből 3 ek-nyit kimértem, és néha ráöntöttem), fűszerezzük borssal, sóval és kínai csípős fűszerkeverékkel.
  4. Mikor már puhulnak, hozzáadjuk a babot is és a csirkét. (Én maradék csirkehúsból csináltam, leszedtem a csontról a husit, és kis szeletekre szedtem szét.)
  5. Külön tálaljuk a répás bulgurt és a babos csirkét, de össze is lehet keverni, egyszerű egytálétel.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 26
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 5617
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tegnapról megmaradt sült csirkecomb, de köret már nem. Nem akartam unalmas rizzsel enni, ezért kísérleteztem.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek