Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes csirkeragu Jahmaica konyhájából

Tejszínes csirkeragu Jahmaica konyhájából
Tejszínes csirkeragu Jahmaica konyhájából
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyermekkorom óta a kedvenc ételem, az első főétel volt, amit el tudtam önállóan készíteni, ezért is ajánlom kezdő szakácsoknak!:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet felcsíkozzuk, a májat felkockázzuk, a szalonnát apróra vágjuk.
  2. A csirkemellet a szalonnával megpirítjuk, fűszerezzük, majd amikor teljesen átsült, a májat is hozzáadjuk, és addig sütjük, amíg a májnak már nem véres a közepe. 
  3. Ezután öntjük fel a főzőtejszínnel, és forralással besűrítjük a ragut.
  4. Rizskörettel tálaljuk.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 2 328
elküldve: 0
receptkönyvben: 44
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Jahmaica

Mióta szakács: 2013.02.19.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

szalonnás csirkemáj, tejszínes csirkemell májjal, májas csirke tejszínesen

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

701
csirkemell filé 500 g
csirkemáj 500 g
kolozsvári szalonna 200 g
főzőtejszín 2.5 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint