r
Nosalty Logó

Rakott csirkemell Amy-től

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Rakott csirkemell Amy-től
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 22% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 728 kcal
  • 22% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 2186 kcal
  • 22% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 215 kcal
  • 22% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    64.2 g

Zsír

  • Összesen
    48.7 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    151 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2168.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    236 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    454 mg
  • Nátrium
    1381 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    172 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    119 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    131 mg
  • Retinol - A vitamin:
    118 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 728 kcal
  • 22% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    192.7 g

Zsír

  • Összesen
    146.1 g
  • Telített zsírsav
    51 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    452 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6506.3 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    118 mg
  • Kálcium
    708 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    165 mg
  • Foszfor
    1363 mg
  • Nátrium
    4143 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    515.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    356 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    43 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    88 micro
  • Kolin:
    394 mg
  • Retinol - A vitamin:
    354 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    31 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 2186 kcal
  • 22% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.9 g

Zsír

  • Összesen
    14.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    44 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    637.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    69 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    134 mg
  • Nátrium
    406 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    35 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 215 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst megmossuk, és kettévágjuk a két mellrész között. Szeleteljük, és ételízesítővel megszórjuk mindkét oldalát. Ne vigyük túlzásba a fűszerezést.
  2. Lefektetjük a mellek felét egy tepsibe. A kolbászt vékony szeletekre vágjuk, és rátesszük a húsra. A hagymát megpucoljuk, és karikázzuk azt is, és oszlassuk el a kolbászos húson. Szórjuk meg a trappista sajt és a füstölt sajt lereszelt keverékével egyenletesen.
  3. Terítsük a "feldíszített" húsokra a mellek másik felét. Előmelegített sütőben kis lángon 1 órán keresztül sütjük. Ha már elfőtt alóla a lé, egy kicsit süssük még, hogy kapjon egy kis pírt az alja.
  4. Salátával melegen tálaljuk.
  5. Jó étvágyat kívánok.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 42
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 3156
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Maradék sajt , kolbász... mit csináljak? Hát ez lett belőle. Nagyon finom. Érdemes kipróbálni azoknak, akik szeretik a vidéki ízeket, biztos siker lesz.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek