r
Nosalty Logó

Nutellás piskótaszelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Nutellás piskótaszelet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 11% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 533 kcal
  • 11% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 4249 kcal
  • 11% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 318 kcal
  • 11% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    16.1 g

Zsír

  • Összesen
    21.5 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    225 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    703.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    156 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    233 mg
  • Nátrium
    243 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    67.3 g
  • Cukor
    45 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    48 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    97 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    188 mg
  • Retinol - A vitamin:
    97 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    311 micro
Összesen 533 kcal
  • 11% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    128.5 g

Zsír

  • Összesen
    171.8 g
  • Telített zsírsav
    129 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    1800 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5630.3 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    194 mg
  • Kálcium
    1246 mg
  • Vas
    28 mg
  • Magnézium
    336 mg
  • Foszfor
    1861 mg
  • Nátrium
    1948 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    538.1 g
  • Cukor
    356 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    384 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    778 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    25 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    397 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    307 micro
  • Kolin:
    1502 mg
  • Retinol - A vitamin:
    774 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    44 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2491 micro
Összesen 4249 kcal
  • 11% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    12.9 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    135 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    422.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    93 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    139 mg
  • Nátrium
    146 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.3 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    28.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    58 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    113 mg
  • Retinol - A vitamin:
    58 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    187 micro
Összesen 318 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A 6 tojássárgáját kikeverjük a kristálycukorral, csipetnyi sóval.
  2. Hozzáadjuk a sütőporos lisztet és a kemyény habbá vert tojásfehérjét.
  3. A tésztát kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük, a tetejére sorba rakjuk a babapiskótákat úgy, hogy ujjnyi távolság maradjon közöttük.
  4. Előmelegített sütőben készre sütjük.
  5. A krémhez a nutellát gőz fölött felolvasztjuk, hozzáadjuk a tojás sárgáját, a zseletint, majd a felvert tojásfehérjét.
  6. A tésztát kettévágjuk, megtöltjük a krém felével, a másik felét a tetejére öntjük.
  7. Pár órára hűtőbe tesszük dermedni, puhulni.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 36x24
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 78
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 20124
  • Feltöltés dátuma: 2011. február 16.

Ajánló

Csak édesszájúaknak!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Még mindig NUTELLA!!! A családom már lassan mérgezést kap, én meg felszedek néhány kilót. Mindennap készül nálunk valami nutellás...de még van pár üveggel a spájzban. Jó lenne már abbahagyni...:)

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!