r
Nosalty Logó

Emeletes élvezet Jutka konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Emeletes élvezet Jutka konyhájából
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 8% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 18% Zsír

Kekszes alap

Túrós krém

Pudingos krém

Tejszínes krém

Tetejére

Összesen 676 kcal
  • 8% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 18% Zsír

Kekszes alap

Túrós krém

Pudingos krém

Tejszínes krém

Tetejére

Összesen 6759 kcal
  • 8% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 18% Zsír

Kekszes alap

Túrós krém

Pudingos krém

Tejszínes krém

Tetejére

Összesen 269 kcal
  • 8% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Foszfor
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    12.4 g

Zsír

  • Összesen
    27.3 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    1 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    515.6 g
  • Cink
    65 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    103 mg
  • Vas
    50 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    60 mg
  • Nátrium
    222 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    92.9 g
  • Cukor
    51 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    20.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    82 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    30 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    0 micro
  • Kolin:
    1 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    62 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 676 kcal
  • 8% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Foszfor
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    123.8 g

Zsír

  • Összesen
    272.9 g
  • Telített zsírsav
    166 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5156.3 g
  • Cink
    651 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    1034 mg
  • Vas
    505 mg
  • Magnézium
    94 mg
  • Foszfor
    600 mg
  • Nátrium
    2221 mg
  • Réz
    26 mg
  • Mangán
    21 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    928.9 g
  • Cukor
    514 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    202.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    820 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    97 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    63 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    300 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    768 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    623 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    16 micro
Összesen 6759 kcal
  • 8% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Foszfor
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.9 g

Zsír

  • Összesen
    10.8 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    1 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    203.8 g
  • Cink
    26 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    41 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    24 mg
  • Nátrium
    88 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.7 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    12 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    0 micro
  • Kolin:
    1 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    25 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 269 kcal

Hozzávalók

Kekszes alap

Túrós krém

Pudingos krém

Tejszínes krém

Tetejére

Elkészítés

Kekszes alap

  1. A daráltkekszet 10 dkg margarinnal, 10 dkg porcukorral, 2 dl tejjel összegyúrjuk. A tepsi aljára 1 marék kekszet szórunk, és a kinyújtott tésztánkat belerakjuk.
  2. 25 dkg túrót10 dkg porcukorral összekeverünk, és a kemény habbá vert hulalátis a túróhoz keverjük. Ezt a réteget a kekszre simítjuk.
  3. 2 csomag főzés nélkülipudingot 5 dl tejjel gépi habverővel felverjük, majd a túrós krémre simítjuk.
  4. 3 dl hulalát kemény habbá verünk a vaníliás cukorral, és a 3.rétegre rákenjük. Ezt olvasztott csokival díszítjük.
  • Tepsi mérete: 35x35
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 266
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 32980
  • Feltöltés dátuma: 2013. november 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az első adagot megrendelésre sütöttem a barátnőmnek, de a családnak nagyon ízlik, ezért hetente többször kell elkészíteni! :)

Hozzávalók

Kekszes alap

Túrós krém

Pudingos krém

Tejszínes krém

Tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!