Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Diós-juharszirupos fagyi recept

hozzászólások (14)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 559 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

összesen: 2231 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 243 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma

Hozzászólások (14)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Sütike05
Sütike05 Wed, 2011-06-08 22:24

Én a tescoben vettem a külföldi áruknál. ( Ott találhatod meg ahol a mogyoróvajat meg a melaszt is látod )
Fél litert vettem 1200 forintért, és hármunknak fél évig elég volt. ( Amerikai palacsintához ettük :) Nyami )

HZ1012
HZ1012 Sat, 2010-11-06 20:52

Tényleg, hol lehet venni? (Nekem is csak úgy van, hogy Kanadából hozta ismerős.) Egyébként ha végképp nem sikerül szerezni, ennél a receptnél szerintem lehet használni mézet is. Az is tökéletesen összeillik a dióval.

Google-ba beütöttem, lehet kapni több helyen több félét is:
http://www.argep.hu/trend/JUHA/Juharszirup.html
Egy baja van, piszok drága, 1 deci kb. ezer forint.

petra
Petra / petra Thu, 2010-06-03 12:58

köszi Katyoka!
igen, b-ors, megpróbálhatod fagyigép nélkül is, ez esetben én mindenképpen a sokszor kevergetős eljárást javasolnám!
de ami biztosan beválik fagyigép hiányában: a parfé!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sun, 2010-03-14 13:35

Kedves Petra!
Nagyon szeretném kipróbálni ezt a receptet viszont annyi bökkenő van a dologban hogy nincs fagyigépem:(
Azt szeretném kérdezni hogy gép nélkül is el lehet készíteni valahogy???
Üdv,Orsi

katyoka
katyoka Tue, 2010-06-01 21:47

Szia!

ÉN ugyan nem Petra vagyok, de hátha még várod a választ.
Szóval nekem sincs fagyi gépem, de fagyit azt csinálok. Egyik verzió, hogy IKEÁban vagy LIDLben vagy bárhol máshol vett fagyiformába teszem. Ezt úgy képzeld el, hogy hat kis tartályba betöltöm a krémet, egy kis pálcikás kupakot teszek rá, és megy a fagyba. Ha jól megfagyott, akkor mint egy pálcikás fagyit lehet enni.
Másik verzió, hogy műanyag dobozba teszem a krémet, és abban a fagyasztóba. Itt javasolják, hogy pár óránként keverj rajta, nehogy kikristályosodjon.

SOk sikert!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Thu, 2008-06-05 12:41

Megcsináltam, nagyon finom lett!

559
tej 300 ml
habtejszín 300 ml
vanília 0.5 db
tojássárgája 6 db
barna cukor 70 g
dió 2 marék
juharszirup 5 ek