Szeretek jókat enni, és új recepteket kipróbálni. Bár igaz annak a receptnek amit kipróbálok meg kell fognia. Szeretek új recepteket kitalálni. Sokszor olvasok recepteket, és egyszer csak az egyik hozzávalónál bevillan egy recept ötlet. Ekkor az ötletemet leírom, és finomítom kicsit, majd elkészítem. Általában a mi ízlésünknek megfelelő finom ételeket gondolok ki.
Már egészen kislánykorom óta segédkeztem a Nagymamámnak a hokedlin állva. Amikor férjhez mentem, akkor már rendszeresen főztem. Sütni viszont csak az utóbbi időben sütöm a sütiket a családom megelégedésére.
A hely, ahol főzök
Kislány koromban természetesen szüleimnél, és amióta elköltöztem, azóta a saját konyhámban.
Ars poetica a konyhában
Mindig azt főzöm, amihez kedvem van, és valamilyen módon inspirál. Természetesen van, hogy főzés, sütés közben is változtatok a recepten, mert úgy gondolom, hogy úgy jobb lesz, illetve az ízlésemhez igazítom. A lényeg végül is az, hogy az elkészült mű mindenki számára ízletes legyen.
Felhőpuha habbal töltött, rétegzett és/vagy díszített süteményeket sorakoztatunk fel most előttetek, és előre is elnézést kérünk, mert egytől-egyig elképesztő guszták.
Egy villámgyors tészta mindig nagy áldás: ha sietünk, de mégis ennénk valami laktatót, jól jöhet egy ilyen recept. Ha pedig még ízélményt is kapunk közben, az további plusz pont!