hozzászólások (49)
380 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (49)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      witch
      witch / witch Sun, 2013-12-22 14:19

      Kedves Andi!
      Boldog, meghitt karacsonyt es bekes, boldog uj esztendot kivanok Neked meg a kedves csaladodnak!
      udv:Aniko

      Tibor13
      Tibor13 Sat, 2013-10-26 17:06

      Én most kezdtem bele életem első fánk elkészítésébe. Hozzá adtam a 3 dl tejet ahogyan írtad viszont olyan ragadós lett, hogy még szerintem ( nem mértem csak óvatosan öntöttem ) még 20 dkg liszt hozzá ment mire fogható lett a tészta, mire nem ragadt.
      A végeredményre kíváncsi leszek!

      Gabys
      Gabys / Gabys Thu, 2013-08-29 16:23

      Kedves Andi
      szíves és utólagos engedelmeddel, a palacsintádat a majd (remélem hamarosan) megjelenő hortobágyimhoz ajánlottam. Annyi dicséret után, úgy gondoltam, remek alapot fogsz adni és bízom abban is, hogy még többen fognak majd megdícsérni Téged:) Kellemes délutánt, szép estét kívánok: Gabi

      veressandrea
      Andi80 / veressandrea Mon, 2013-09-09 09:27

      Kedves Gabi,
      Nagy megtiszteltetés számomra, hogy az én palacsintám nyerte el a tetszésedet.
      Köszönöm szépen. Imént lestem meg a hortobágyid, nagyon guszta. :-)
      Szép napot és sok finomságot kívánok!
      Andi

      orsikaa5
      orsikaa5 Sun, 2013-08-18 09:54

      Kedves Andi! Azt hiszem, bátran kijelenthetem, hogy a mai napon csatlakoztam a "rajongóid" táborához! :D Tényleg szuperjók a receptjeid!!! Gratulálok! :)

      veressandrea
      Andi80 / veressandrea Wed, 2013-08-21 13:33

      Szia,
      Köszönöm szépen, aranyos vagy :-)
      Jó sütögetést és sok örömet kívánok a konyhában!
      Üdv:Andi

      Torma
      Torma / Torma Sun, 2013-07-28 00:57

      Szia Andi! Most fedeztem fel, hogy blogot kezdtél! ÓRIÁSI!!!! Nagyon tetszik a név-választás is; ARANYTEPSI :))) tündökölj továbbra is a konyhában és mindenhol! Puszi, Torma :)

      veressandrea
      Andi80 / veressandrea Mon, 2013-07-29 13:43

      Kedves Torma, Köszönöm szépen. Tulajdonképpen barátaim biztatására kezdtem bele, de legalább minden receptem egy helyen lesz. A névválasztás volt a legnehezebb feladat, azon sokat gondolkodtam, de úgy látom, jól döntöttem :-) Sok szeretettel látlak itt és a blogon is. Szeretettel üdvözöllek:Andi

      Almamagocska
      Almamagocska / Almamagocska Wed, 2013-07-24 17:27

      Hogy Te milyen ügyes vagy !!!! Kedvenceim közé akartalak az előbb menteni, aztán látom, már korábban valamikor megtettem azt és már készítettem is a receptjeid közül.
      Köszi , hogy Vagy nekünk :)

      Adriennke26
      Adriennke26 / Adriennke26 Mon, 2013-07-15 09:58

      Kedves Andi,
      nagyon tetszenek a receptjeid, el is van mentve néhány, sőt Te magad is mint kedvenc szakácsom! Sőt még a blogod is a könyvjelzők között van. :-)
      Ha én csak tizedannyira jól tudnék sütni-főzni, mint Te, nagyon boldog lennék. De azért igyekszem!
      Üdv,
      Adrienn

      veressandrea
      Andi80 / veressandrea Wed, 2013-07-24 14:50

      Kedves Adrienn,
      Bocsának a késői válaszért.
      Nagyon kedves vagy, örülök, hogy tetszenek a receptjeim. Hidd el, én sem így születtem, sok, a konyhában eltöltött idő kell ahhoz, hogy az ember minél több tapasztalatot gyűjtsön.
      Biztos vagyok benne, ha Te is gyakran fakanalat ragadsz, olyan ügyes szakács leszel, mint amilyen szeretnél lenni. Ehhez kívánok sok sikert, kitartást és sok-sok finomságot! :-)
      Szép napot!
      Üdv:Andi

      Pepino
      Pepino Wed, 2013-06-05 18:27

      Szimpatikus a töpis pogácsa. Meddig marad jóízűen ehető, mert nekem az élesztős dolgok hamar kiszáradnak.

      veressandrea
      Andi80 / veressandrea Thu, 2013-06-06 19:52

      Szia, 2 napnál régebbi tapasztalatom nincs, mert addigra mindig elfogy. Én zacsiban elzárva tartom. Jó sütögetést! Üdv:Andi

      viacica84
      Via84 / viacica84 Thu, 2013-01-31 02:22

      Szia andi!angliàban èlek innèt követem a nosaltyt.imádom a receptjeid!kèt napja szemezek a recepteddel,èjjel 11 kor rámtört a vágy ès megsütöttem. isteni ez a virslis kifli!köszönöm !szilvi

      veressandrea
      Andi80 / veressandrea Sat, 2013-02-09 07:48

      Szia Szilvi,
      Köszönöm a kedves szavakat, örülök, hogy tetszenek a receptjeim és hogy kipróbáltad a virslis kiflit. :-) Kedves egészségetekre!
      Kellemes hétvégét és jó sütögetést kívánok!
      Üdv, Andi

      Törölt Felhasználó
      Törölt Felhasználó Thu, 2013-01-17 13:26

      Kedves NoSalty nálam nincs ilyen beküldés menüpont.Errort ír ki a Javasprit vagy mi.

      Törölt Felhasználó
      Törölt Felhasználó Thu, 2013-01-17 09:37

      KöszönömAndika, nagyon kedves vagy,hogy időt szakítottál rám.Szép napot.

      Törölt Felhasználó
      Törölt Felhasználó Thu, 2013-01-17 08:28

      Kedves Andi! kitöltöttem, minden adatot,megjelenik egy fehér lap angol felirattal.Sajnos az ismerősöm sem ért hozzá.Még olyan felirat sincs hogy recept feltöltése, mint máshol.Azért köszi,valahogy majd megoldódik,vagy feladom.Üdv.

      Nosalty.hu
      Nosalty.hu Thu, 2013-01-17 11:23

      Kedves Zsuzsa, az valami hibaüzenet lehet, kérjük próbáld meg egy másik böngészőben is!
      Ha elkészítetted a saját szakács profilodat, a „Saját oldalamon” belül a Beküldés menüpontban ki kell tölteni a recept beküldése menüpontot, hogy feltölthesd a recepted.

      zsuzsamama56
      Zsuzsamama56 / zsuzsamama56 Thu, 2013-01-17 14:05

      Nem értem, hogy miért nem engedi egyáltalán, hogy feltötsem a képet, és nem írja ki hova kell a receptet.Eddig ez az egy oldal van ahova nem tudok belépni!A gépemen a program nem jó, vagy én nem értek hozzá, az a baj.Kérlek segítsetek.A Scriptek kiírás jön be, meg error.

      Nosalty.hu
      Nosalty.hu Thu, 2013-01-17 17:44

      Kedves Zsuzsa,
      pontosan meddig jutsz el? Be tudsz lépni a saját profiloddal, és a recept feltöltésénél ír ki hibaüzenetet?

      Törölt Felhasználó
      Törölt Felhasználó Wed, 2013-01-16 17:23

      Andika, ha segítenél nekem, miért nem tudok receptet feltölteni?Lehetséges a Java valamit nem enged?

      veressandrea
      Andi80 / veressandrea Thu, 2013-01-17 06:49

      Szia Zsuzsa,
      Csak akkor tudsz receptet feltölteni, ha szakács vagy. Elsőnek töltsd ki a s szakács adatlapodat, majd jöhetnek a finomságok.
      Szép napot!
      Andi

      gazda.dorottya99
      gazda.dorottya99 Sat, 2013-01-12 19:21

      Nagyon jók a receptjeid, tetszenek; főleg a muffinok :) és is ,,muffinimádó,, vagyok :)
      Üdv:Dorottya :)))

      zsuzsamama
      zsuzsamama Fri, 2012-08-31 20:26

      Kedves Andi80!
      Nagyon várom válaszodat a nokedli kérdésében, miután kipróbáltad.
      Kérem, hogy őszinte véleményedet írdd meg.
      Egyébként gyönyörűek vagytok a kisbabáddal, gratulálok és jó egészséget kívánok.
      Ui:
      Drága kis unokáim (3) amikor meglátogatnak, mindig készítek NEKIK pörki - nokit. Nagyon imádják. Attól nagyobb elismerés és öröm nem létezik számomra, amikor az első unokám véleménye "ez isteni" a másodiké "mennyei"a harmadiké, "mama csak te tudsz ilyen finomat főzni".
      Várom válaszod.
      Üdv.
      Zsuzsa.

      zsuzsamama
      zsuzsamama Thu, 2012-08-30 19:02

      Kedves Andi!
      Próbáld ki víz nélkül készíteni a nokedlit.
      Víz helyett annyi fagyos zsírt keverj a tésztába, amekkora a tojás sárgája. Természetesen annyi lisztet kell kozzákeverni, amennyit felvesz és jó szaggathatóvá válik. A zsír főzésközben távozik és nem lesz ragacsos.
      Hidd el sokkal finomabb mint a "vizes".
      Ha kipróbáltad, tapasztalodat oszd meg velem.
      üdv. Zsuzsa.

      veressandrea
      Andi80 / veressandrea Thu, 2012-08-30 20:44

      Kedves Zsuzsa,
      Érdekes, ezt még ezt nem is hallottam.
      Köszönöm a tanácsot, legközelebb kipróbálom. :-)
      Szép estét!
      Üdv, Andi

      rika55
      rika55 Mon, 2012-08-27 10:16

      Nagyon jók a receptjeid .!
      A baba meg gyönyörű gratulálok .-)))))))))))))
      Erika

      witch
      witch / witch Wed, 2012-08-22 16:33

      Kedves Andrea!
      Egyetertek Piroskaval 100%-ban es latszik, hogy
      tenyleg szereted amit csinalsz! :)
      udv:witch

      veressandrea
      Andi80 / veressandrea Fri, 2012-08-17 20:36

      Kedves Piroska,
      Köszönöm szépen. Igyekszem. :-) Ez igazi kikapcsolódás, nagyon szeretem csinálni.
      Kellemes, szép hétvégét kívánok!
      Andi

      asztaloszsu
      asztaloszsu / asztaloszsu Thu, 2012-08-09 10:00

      Nekem is lenne ehhez fűződő kérdésem. Ha nem vagyok/leszek hivatásos szakács akkor is ki lehet tölteni a szakács profilt?

      veressandrea
      Andi80 / veressandrea Thu, 2012-08-09 22:32

      Kedves Asztaloszsu,
      Úgy látom már töltöttél is fel receptet, tehát kitöltötted a profilt :-)
      Jó sütögetést kívánok!
      Üdv, Andi

      vavy1122
      vavy1122 / vavy1122 Sat, 2012-08-04 20:00

      Szia!
      Ne haragudj, hogy Téged zavarlak, azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudok receptet feltenni, vagy praktikát írni? Sehol nem találok útmutatót.
      Köszi: Vavy

      veressandrea
      Andi80 / veressandrea Sat, 2012-08-04 22:18

      Szia, Csak akkor tudsz receptet feltölteni, ha szakács vagy, töltsd ki a szakács profilt és ott a beküld gombbal már írhatod is a receptjeidet.
      Remélem tudtam segíteni.
      Várjuk a finomságokat.
      Szép estét!
      ANdi