r
Nosalty Logó

Tésztával rakott csirkemáj

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Salamon Csilla
Tésztával rakott csirkemáj
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 665 kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 3325 kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 191 kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.6 g

Zsír

  • Összesen
    20.3 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    376 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1079.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    120 mg
  • Kálcium
    157 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    80 mg
  • Foszfor
    536 mg
  • Nátrium
    169 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    83.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    149.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3369 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    17 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    834 micro
  • Kolin:
    220 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3362 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    71 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    40 micro
  • Lut-zea
    21 micro
Összesen 665 kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    167.9 g

Zsír

  • Összesen
    101.6 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    1882 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5398.3 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    598 mg
  • Kálcium
    783 mg
  • Vas
    62 mg
  • Magnézium
    399 mg
  • Foszfor
    2678 mg
  • Nátrium
    845 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    416.5 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    746.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16847 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    83 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    104 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    11 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    85 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4170 micro
  • Kolin:
    1099 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16808 micro
  • α-karotin
    55 micro
  • β-karotin
    354 micro
  • β-crypt
    57 micro
  • Likopin
    200 micro
  • Lut-zea
    105 micro
Összesen 3325 kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    5.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    107 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    308.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    153 mg
  • Nátrium
    48 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    962 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    238 micro
  • Kolin:
    63 mg
  • Retinol - A vitamin:
    960 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    11 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 191 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a májat. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a gulyáskrémet.
  2. Ha a máj megsült, hozzáadjuk a tejfölt, és összeforraljuk
  3. .Közben a tésztát sós vízben kifőzzük, és lecsepegtetjük.
  4. A májat összekeverjük a főtt tésztával, majd kivajazott tepsibe öntjük.
  5. A sajtszószt összekeverjük 3 dl tejjel, és a tetejére öntjük.
  6. Végül sütőbe tolva, megsütjük.
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: közepes
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 138
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 12687
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 25.

Ajánló

Mindenkinek ajánlom, akinek kevés ideje van főzőcskézni.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tésztával rakott csirkemáj
Salamon Csilla 1202 recept

Nagyon gyorsan készen van.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek