r
Nosalty Logó

Spaghetti al Pollo

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
A'la Atya
Spaghetti al Pollo
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 3% Zsír

Ragu

Tészta

Összesen 681 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 3% Zsír

Ragu

Tészta

Összesen 2725 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 3% Zsír

Ragu

Tészta

Összesen 74 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    54.4 g

Zsír

  • Összesen
    22.5 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    154 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2520 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    88 mg
  • Kálcium
    360 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    119 mg
  • Foszfor
    697 mg
  • Nátrium
    1247 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    63.9 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    770.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    175 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    90 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    231 micro
  • Kolin:
    152 mg
  • Retinol - A vitamin:
    139 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    417 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    11296 micro
  • Lut-zea
    160 micro
Összesen 681 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    217.7 g

Zsír

  • Összesen
    90 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    617 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10080.1 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    352 mg
  • Kálcium
    1438 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    476 mg
  • Foszfor
    2788 mg
  • Nátrium
    4987 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    255.4 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    3083.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    700 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    359 mg
  • D vitamin:
    36 micro
  • K vitamin:
    72 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    83 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    923 micro
  • Kolin:
    607 mg
  • Retinol - A vitamin:
    558 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    1669 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    45185 micro
  • Lut-zea
    640 micro
Összesen 2725 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.9 g

Zsír

  • Összesen
    2.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    273.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    76 mg
  • Nátrium
    135 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    83.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1226 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 74 kcal

Hozzávalók

Ragu

Tészta

Elkészítés

Ragu

  1. Egy teflon serpenyőt előkészítünk. Az apróra vágott vöröshagymát az olívaolajon és a vajon üvegesre pároljuk.
  2. Rátesszük a darált húst, majd együtt pirítjuk őket közepesen erős lángon. Levet fog engedni, azt elfőzzük róla. Fűszerezzük sóval, borssal és a zöldfűszerek felével.
  3. Ha teljesen elfőtte a levét, ráöntjük a paradicsomlevet. Hozzáadjuk a kimaradt zöldfűszereket, majd alacsony lángon további 5-7 percig főzzük.

Tészta

  1. Vizet forralunk a sóval és a vajjal.
  2. Ha felforr, beletesszük a tésztát, a legkisebbre vesszük a lángot, és félig lefedve a gyártó által előírt ideig főzzük a tésztát. Az idő elteltével a lángot elzárjuk, a tésztát leszűrjük, majd az elkészült raguval és reszelt sajttal forrón tálaljuk!
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 20
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 1792
  • Feltöltés dátuma: 2015. június 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
A'la Atya 38 recept

Egyre népszerűbb a darált csirkemell és a darált csirkecomb fogyasztása. És ha már van, miért ne használnánk fel a lehető legtöbb módon. Sajnos a spagetti készítés kimerül a darált hús + kikeverhető porok kapcsolatával. Pedig oly egyszerű elkészíteni az "E akárhány" nélküli ragut... Ráadásul finomabb is. Próbáljuk ki bátran akár csirkéből, pulykából, marhából vagy éppen sertésből. A recept ugyanez!

Hozzávalók

Ragu

Tészta

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!