Répás káposztasaláta recept

Répás káposztasaláta
Répás káposztasaláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tavaly nem volt valami jó termés, így kevés savanyúságot raktam el. Ezért gyakran kerül az asztalra ilyen-olyan káposztasaláta, a kapros mellett ez a másik kedvenc. 

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Kitűnő téli vitaminforrás.

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

tejfölös káposztasaláta répával, majonézes-répás káposztasaláta
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát lereszeljük, kevés sót szórunk rá, összekeverjük. Kb. 10 percig hagyjuk állni.
  2. A répát megtakarítjuk, hozzáreszeljük a káposztához.
  3. A hagymát apróra vágjuk, az ecettel és cukorral együtt a káposztához adjuk.
  4. Végül a majonézt és a tejfölt keverjük hozzá, s már fogyasztható is.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 16 087
elküldve: 2
receptkönyvben: 115
elkészítve: 5/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Gerdi

Mióta szakács: 2010.09.22.
60 recept

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

kibord
kibord k, 2013-02-12 17:52

Megcsináltam. Tényleg nagyon finom. Ráadásul egyszerű és gyorsan kész van.

Gerdi
Gerdi / Gerdi cs, 2012-10-04 16:21

Kedves Fancsi! Örülök, hogy ízlett! Mi is nagyon szeretjük, még bundás kenyér mellé is szoktam készíteni. Üdv. Gerdi

283