Padlizsánkrém Zsuzsamamától recept

Padlizsánkrém Zsuzsamamától
Padlizsánkrém Zsuzsamamától
50 perc / előkészület: 30 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Régi receptek között találtam rá, és a kedvencünkké vált pillanatok alatt.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat


receptjellemzők

konyha: erdélyi
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyhatitkok: nagyi receptjei
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

Erdélyi padlizsánkrém, padlizsánkrém majonézzel és mustárral, majonézes padlizsánkrém
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A padlizsánokat sütőben megsütjük, még melegen lehúzzuk a héjukat, és a turmixgépbe tesszük.
  2. A hagymát kockára vágjuk, és kevés olajon megpároljuk. Ezt is a padlizsánhoz adjuk. Sóval, borssal ízesítjük, majd péppé turmixoljuk.
  3. Mustárral és majonézzel összekeverjük, és pirított bagettre kenve fogyasztjuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 32x32 cm
  • költség: 500 Ft
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 78
össznézettség: 27 262
elküldve: 2
receptkönyvben: 90
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsuzsamama56

Mióta szakács: 2013.01.20.
307 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

324