r
Nosalty Logó

Nastar indonéz sütemény

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
PolliSéf
Nastar indonéz sütemény
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 22% Zsír

Ananászos töltelék

Tészta

Sütés előtt

Összesen 839 kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 22% Zsír

Ananászos töltelék

Tészta

Sütés előtt

Összesen 3355 kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 22% Zsír

Ananászos töltelék

Tészta

Sütés előtt

Összesen 265 kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    11 g

Zsír

  • Összesen
    52.1 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    340 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    342.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    179 mg
  • Nátrium
    25 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    84.1 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    92.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    468 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    37 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    62 micro
  • Kolin:
    187 mg
  • Retinol - A vitamin:
    456 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    134 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    230 micro
Összesen 839 kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    43.9 g

Zsír

  • Összesen
    208.4 g
  • Telített zsírsav
    123 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    63 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1359 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1368.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    134 mg
  • Kálcium
    299 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    106 mg
  • Foszfor
    715 mg
  • Nátrium
    98 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    336.6 g
  • Cukor
    134 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    371.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1871 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    147 mg
  • D vitamin:
    176 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    246 micro
  • Kolin:
    750 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1824 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    537 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    920 micro
Összesen 3355 kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3.5 g

Zsír

  • Összesen
    16.5 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    108.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    57 mg
  • Nátrium
    8 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.7 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    148 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    145 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    43 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    73 micro
Összesen 265 kcal

Hozzávalók

Ananászos töltelék

Tészta

Sütés előtt

Elkészítés

Ananászos töltelék

  1. Az ananászt pépesítjük, lábasba vagy serpenyőbe öntjük, megszórjuk a fahéjjal, elkeverjük.
  2. Amikor összeesett, picit megbarnult, hozzáadjuk a cukrot, elkeverjük. Addig főzzük, amíg ragacsos lekvár állaga lesz.
  3. Ezután lehúzzuk a tűzről, és hűlni hagyjuk.

Tészta

  1. A vajat a cukorral és a tojássárgákkal kézi mixerrel kikeverjük.
  2. A tejport és a lisztet hozzáadjuk, kézzel gyúrjuk, vagy szilikon lapáttal elkeverjük. Ragacsos, de formázható tésztát kell kapjunk, ha úgy érezzük, adhatunk még hozzá lisztet.
  3. Kis golyónyi darabokat lapítunk, közepébe egy kis ananászos töltelék, összecsípjük a tésztát, majd golyót formázunk belőle.
  4. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.

Sütés előtt

  1. A tetejüket tojássárgával lekenjük, tehetünk rá kis ananászos pöttyöket, amennyiben marad belőle.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 38
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 1769
  • Feltöltés dátuma: 2014. december 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nastar indonéz sütemény
PolliSéf 5 recept

Ezt a receptet egy kedves indonéz barátnőmtől kaptam, imádom ezt a sütit.

Hozzávalók

Ananászos töltelék

Tészta

Sütés előtt

Címlapról ajánljuk

További cikkek