Kevert meggyes pite Bettynkától recept

Kevert meggyes pite Bettynkától
Kevert meggyes pite Bettynkától
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagymamám receptje.

hozzávalók / 8 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
konyhatitkok: nagyi receptjei
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
szezon: nyár
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
fogás: desszert
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

meggyes lepény, kevert meggyes, gyümölcsös süti
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat a zsírral, a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük.
  2. Hozzáadunk 2,5 dl tejet.
  3. Majd hozzáadjuk a sütőporral összekevert lisztet.
  4. A legvégén a maradék 2,5 dl tejet.
  5. Kizsírozott, kilisztezett tepsibe öntjük, és beledobáljuk a kristálycukorba forgatott meggyet.
  • sütési hőfok: 190°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 8 890
elküldve: 3
receptkönyvben: 105
elkészítve: 9/13
Facebookon megjelent: -

szakács

Bettynka

Mióta szakács: 2012.06.21.
1 recept
hirdetés

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

376