r
Nosalty Logó

Halpogácsa sütőben

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
Pogácsa
Halpogácsa sütőben
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 219 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 440 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 77 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    23.7 g

Zsír

  • Összesen
    8.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    135 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    571.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    74 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    60 mg
  • Foszfor
    275 mg
  • Nátrium
    110 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    172.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    285 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    131 micro
  • K vitamin:
    377 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    85 micro
  • Kolin:
    122 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    619 micro
  • β-karotin
    2646 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2041 micro
Összesen 219 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    47.4 g

Zsír

  • Összesen
    17.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    270 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1143.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    96 mg
  • Kálcium
    148 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    121 mg
  • Foszfor
    549 mg
  • Nátrium
    220 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.8 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    344.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    570 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    76 mg
  • D vitamin:
    263 micro
  • K vitamin:
    753 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    169 micro
  • Kolin:
    243 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    1238 micro
  • β-karotin
    5293 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4083 micro
Összesen 440 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    8.2 g

Zsír

  • Összesen
    3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    198.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    95 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    99 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    131 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    215 micro
  • β-karotin
    919 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    709 micro
Összesen 77 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A halszeleteket felengedjük, a vizet igyekszünk minél jobban leitatni róluk. Nagyon apróra felvagdaljuk. A cukkinit és a sárgarépát megpucoljuk és lereszeljük. A vöröshagymát finomra felkockázzuk. A petrezselymet felaprítjuk.
  2. Összekeverjük a hallal az összes többi hozzávalót. Lefedve állni hagyjuk a hűtőben legalább egy órát.
  3. Miután a próbálkozásom a halfasírt megformázásához csúfos kudarcot vallott, hiszen az egész szétesett, az ebédidő meg már vészesen közeledett, gombamártás és a rizs már kész volt, valamit ki kellett találnom.
  4. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Elővesszük a kedvenc öntöttvas serpenyőnket, kevés olívát öntünk az aljára, a tűzhelyen megmelegítjük, és belesimítjuk a halas keveréket. Mehet az egész a sütőbe.
  5. Időnként megnézzuk, úgy kb. 15-20 percet lehetett a sütőben, amikor úgy ítéltem meg, hogy elkészült. Boros gombamártással és rizzsel tálaltam.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 12
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1114
  • Feltöltés dátuma: 2020. október 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Halpogácsa sütőben
Pogácsa 384 recept

Az eredeti receptet a neten találtam. Át kellett teljesen variálnom, mert egyrészt a szükséges pankomorzsám sem volt, helyette zabpelyhet használtam, és sajnos nem állt össze pogácsává sem, ezért került a sütőbe.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 recept segítségével megmutatjuk, hogy a jénai nem csak egy...

Biztos sokunk konyhájában lakik egy masszív, mégis törékenynek tűnő, sokszínűen bevethető, mégis unalmasnak ható, kiváló kulináris adottságokkal rendelkező, mégis gyakran lenézett üvegedény, amit jénainak hívnak. De mégis mik ezek a kettős érzések a tállal kapcsolatban, és hogyan lehetne őket eloszlatni? Talán a legjobb út a megismerés felé néhány egyszerű, de nagyszerű recepten keresztül vezet? Egy próbát mindenképpen megér!