r
Nosalty Logó

Gombás-paprikás-pepperonis pizza

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Gombás-paprikás-pepperonis pizza
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
230 °C
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 623 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 2494 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 150 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.2 g

Zsír

  • Összesen
    11.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    872.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    206 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    335 mg
  • Nátrium
    217 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    106.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    249 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    160 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    97 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    226 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    848 micro
  • β-crypt
    231 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    47 micro
Összesen 623 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    96.8 g

Zsír

  • Összesen
    45.7 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    123 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3491.5 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    202 mg
  • Kálcium
    825 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    232 mg
  • Foszfor
    1338 mg
  • Nátrium
    869 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    424.4 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    996.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    639 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    388 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    903 micro
  • Kolin:
    126 mg
  • Retinol - A vitamin:
    313 micro
  • α-karotin
    102 micro
  • β-karotin
    3394 micro
  • β-crypt
    924 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    186 micro
Összesen 2494 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    2.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    210.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    50 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    81 mg
  • Nátrium
    52 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    205 micro
  • β-crypt
    56 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 150 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A feltéthez

Elkészítés

A tésztához

  1. A meleg vizet elkeverjük az élesztővel, 5-10 percre letakarva, meleg helyre félretesszük.
  2. Közben a isztet egy nagy tálba szitáljuk.
  3. A liszt közepébe mélyedést fúrunk a kezünkkel, ebbe öntjük az élesztőt, sót, olajat. Jól összegyúrjuk.
  4. Megkenjük olajjal, bevágjuk a tetejét, letakarva, meleg helyen a duplájára kelesztjük.
  5. Kinyújtjuk a tésztát, villával megszurkáljuk, majd a sütőbe helyezzük. Mikor a teteje barnulni kezd, ráhelyezzük a feltéteket.
  6. Visszarakjuk a sütőbe annyi időre, hogy a sajt megolvadjon.
  • Sütés hőfoka: 230 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 30
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6697
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 04.

Ajánló

Én a sajtot alul szeretem, a férjem a tetején, ízlés szerint variálható.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Elmentünk pizzázni, de nem volt az igazi, így itthon megcsináltuk. Házi pizzaszósz a receptjeim között található :).

Hozzávalók

A tésztához

A feltéthez

Címlapról ajánljuk

További cikkek