Ismerősöm májat rántott, jó illata volt, de én nem rajongok sem a rántott dolgokért, sem pedig a májért. Persze szoktam készíteni májat hagymásan, de itt kifullad a csirkemájas recepttár..... De olyan jó illata volt, és megkívántam. Hazaérve mind gondolkoztam, hogy hogyan lehetne finomabb. A neten Azilánál találtam egy receptet, ahol Ő fokhagymásan készíti el a disznómájat (gondolom én, a méretéből). A lényeg az, hogy isteni finom lett, és míg sütöttem, mind rájártam, még délután is, kenyér nélkül... Ahányszor utamba esett a konyhában....:D Úgyhogy bátran ajánlom a májat nem igazán kedvelő személyeknek is, hogy 1x érdemes kipróbálni.
Hozzászólások (6)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Én úgy bolondítottam meg egy kicsit, hogy a zsemlemorzsába tettem egy kevés majoránnát. Szerintem nagyon feldobja az amúgy is finom receptet. :D
Nagyon finom így!
Érdemes valóban megcsinálni többször.
Puha, még hidegen is!
Szuper!
örülök,h ízlik!egészségetekre!
El van mentve!
Érdemes ezt többször is kipróbálni, finom, és egyszerű!
Köszi!
Üdv!
Örülök,h ízlett!