r
Nosalty Logó

Fehérboros spagetti darált húsos-gombás raguval

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Hobbychef
Fehérboros spagetti darált húsos-gombás raguval
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 956 kcal
  • 9% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1910 kcal
  • 9% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 147 kcal
  • 9% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    52.7 g

Zsír

  • Összesen
    30 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    89 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1756.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    119 mg
  • Kálcium
    271 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    134 mg
  • Foszfor
    767 mg
  • Nátrium
    450 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    109.5 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    427 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    77 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    66 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    350 micro
  • Kolin:
    145 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    59 micro
  • β-karotin
    452 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5805 micro
  • Lut-zea
    223 micro
Összesen 956 kcal
  • 9% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    105.5 g

Zsír

  • Összesen
    60 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    178 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3512.2 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    238 mg
  • Kálcium
    541 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    268 mg
  • Foszfor
    1534 mg
  • Nátrium
    901 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    219 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    854 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    154 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    133 mg
  • D vitamin:
    68 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    43 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    700 micro
  • Kolin:
    289 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    118 micro
  • β-karotin
    904 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    11610 micro
  • Lut-zea
    446 micro
Összesen 1910 kcal
  • 9% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.2 g

Zsír

  • Összesen
    4.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    273.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    42 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    119 mg
  • Nátrium
    70 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    70 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    904 micro
  • Lut-zea
    35 micro
Összesen 147 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymákat aprítjuk, a paprikákat és a paradicsomot daraboljuk.
  2. Egy serpenyőben olajon megdinszteljük a hagymákat, rátesszük a húst, s fehéredésig pirítjuk.
  3. Vizet forralunk. Sózzuk, beletesszük a tésztát. Lereszeljük a sajtot.
  4. A paprikát, gombát a serpenyőbe rakjuk, majd a paradicsomot is. Fűszerezzük. Kis idő után beleöntjük a paradicsomlevet és a bort.
  5. A ragut felrottyantjuk, rászedjük a tésztát, összekeverjük, még forrón tálalunk. Megszórjuk az olívabogyóval, s meghintjük a reszelt sajttal.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 16
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 708
  • Feltöltés dátuma: 2016. augusztus 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Elképesztő áron kaptam az egyik multinál szeletelt gombát, a mélyhűtőben volt darált hús, a kamrában száraz tészta, hagyma és fokhagyma, a hűtőben pedig a többi hozzávaló. Bor pedig mindig van itthon több palack is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek