r
Nosalty Logó

Buffalo karfiol Philips Airfryerben készítve

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Philips Airfryer XXL Smart
Buffalo karfiol Philips Airfryerben készítve
  • 2% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 3% Zsír

Buffalo karfiol

Összesen 194 kcal
  • 2% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 3% Zsír

Buffalo karfiol

Összesen 774 kcal
  • 2% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 3% Zsír

Buffalo karfiol

Összesen 65 kcal
  • 2% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    4.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    355.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    68 mg
  • Nátrium
    228 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.2 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    147.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    45 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    108 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    575 micro
  • Lut-zea
    125 micro
Összesen 194 kcal
  • 2% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    17.8 g

Zsír

  • Összesen
    18.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1420.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    106 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    89 mg
  • Foszfor
    270 mg
  • Nátrium
    910 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    140.9 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    590.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    38 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    181 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    64 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    208 micro
  • Kolin:
    149 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    26 micro
  • β-karotin
    432 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    2301 micro
  • Lut-zea
    499 micro
Összesen 774 kcal
  • 2% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    1.5 g

Zsír

  • Összesen
    1.6 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    118.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    23 mg
  • Nátrium
    76 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    36 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    192 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 65 kcal

Hozzávalók

Buffalo karfiol

Elkészítés

Buffalo karfiol

  1. A karfiolt szedjük szét rózsáira, de ne túl kis darabokra.
  2. Egy tálban keverjük össze a lisztet, a fűszerpaprikát, a vöröshagymaport, a sót, a borst és a szerecsendiót. Öntsük hozzá a fokozatosan a vizet folyamatos kavarás közben, hogy csomómentes tésztát kapjunk. Sűrű palacsinta tészta állagúnak kell lennie a masszának.
  3. Öntsük bele a karfiolt és forgassuk át alaposan a tésztában.
  4. Helyezzük a Philips XXL Smart Airfryer sütőtartozékába a karfiolokat, vagy használjunk sütőpapírt hozzá.
  5. Manuális beállításon 180°C-on 15 percig süssük őket.
  6. Amíg sülnek a karfiolok készítsük el a pácot hozzá, amihez keverjük össze a chiliszószt, a sűrített paradicsomot, a mézet és az olívaolajat.
  7. A megsült karfiolokat kenjük át a páccal. Manuális beállításon süssük őket további 6 percig 180°C-on.
  8. Korianderes tejföllel, zöldségekkel tálaljuk.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 109
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 19
  • Össznézettség: 7713
  • Feltöltés dátuma: 2021. május 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Buffalo karfiol Philips Airfryerben készítve
Philips Airfryer XXL Smart 70 recept

A híres New York-i csirkeszárnyak vegetáriánus változatát készítettük el, karfiolból. A sült karfiol és az édes-csípős máz tökéletes párost alkotnak.

Hozzávalók

Buffalo karfiol

Címlapról ajánljuk

További cikkek

7 recept, amiben használhatsz vaj helyett olajat

A főzéshez és sütéshez használt zsiradékok közül a vaj és az olaj a leggyakrabban bevetett: előbbi karakteresebb ízt ad, azonban borsos ára miatt mégsem tudunk belőle akkora mennyiségeket használni. Ezért gyakran olajra cseréljük, persze ez nem mindig lehetséges.