r
Nosalty Logó

Bojtárpecsenye

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Vicikó
Bojtárpecsenye
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 13% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 42% Zsír
Összesen 1777 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 42% Zsír
Összesen 7100 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 42% Zsír
Összesen 425 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 42% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.1 g

Zsír

  • Összesen
    159 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    66 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    48 g
  • Koleszterin
    208 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1591.2 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    70 mg
  • Kálcium
    82 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    439 mg
  • Nátrium
    930 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    133.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    124 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    52 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    58 micro
  • Kolin:
    211 mg
  • Retinol - A vitamin:
    123 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    125 micro
Összesen 1777 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 42% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    200.4 g

Zsír

  • Összesen
    636.1 g
  • Telített zsírsav
    107 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    263 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    190 g
  • Koleszterin
    834 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6365 g
  • Cink
    27 mg
  • Szelén
    281 mg
  • Kálcium
    329 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    226 mg
  • Foszfor
    1754 mg
  • Nátrium
    3720 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    150.2 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    532.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    497 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    27 micro
  • E vitamin:
    208 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    47 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    232 micro
  • Kolin:
    844 mg
  • Retinol - A vitamin:
    490 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    79 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    501 micro
Összesen 7100 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 42% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12 g

Zsír

  • Összesen
    38.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    382.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    105 mg
  • Nátrium
    223 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    32 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 425 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hússzeleteket kb 1/2 cm vastagra (kb tenyérnyi nagyságúra) kiklopfoljuk, és besózzuk.
  2. A juhtúrót a vajjal és borssal alaposan kikeverjük (+ egy saját tanács: a tálkában, amiben kevertük, most osszuk el a juhtúrót 8 részre, így minden szeletre egyforma mennyiségű krém jut majd).
  3. A hússzeletek egyik felére rákenünk egy adag krémet, a másik felét ráhajtjuk, és fogvájóval összetűzzük (én 3 db-ot használtam minden szeletre).
  4. Szokásos módon, liszt, tojás, zsemlemorzsa, panírozzuk.
  5. Az olajat megforrósítjuk, a szeleteket beletesszük, időnként óvatosan megfordítva, kb. 7-8 perc alatt megsütjük.
  • Sütés ideje: 8 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 421
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 21
  • Össznézettség: 98423
  • Feltöltés dátuma: 2014. október 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Bojtárpecsenye
Vicikó 251 recept

Egy finom variáció, a "sima" rántott szeletre. Marhahúsból, ami igazán omlós, juhtúrókrémmel töltve, petrezselymes burgonyapürével. Szerintem nem fog nagy csalódást okozni, ha valaki elkészíti! ;) Hargitai György egyik jó receptje, a sok közül.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek