Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Afrikai harcsaszeletek édes-savanyú mártással

Afrikai harcsaszeletek édes-savanyú mártással
Afrikai harcsaszeletek édes-savanyú mártással
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyéb szálkamentes halfiléből is készíthetjük.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az afrikai harcsa filé bőrét eltávolítjuk és 70-80 grammos szeletekre vágjuk.
  2. Enyhén megsózzuk, lisztbe forgatjuk, és forró olajban szép pirosra sütjük, majd félretesszük.
  3. A megtisztított és kockára vágott burgonyát sós vízben megfőzzük.
  4. A vajat megolvasztjuk, beletesszük a petrezselymet és a megfőtt sós burgonyával összeforgatjuk.
  5. Felforraljuk az Uncle Ben’s édes-savanyú mártást.
  6. Tálaláskor a tányér egyik felére felhalmozzuk a petrezselymes, vajas burgonyát, melléteszünk két harcsaszeletet, amit leöntünk a forró UB’s édes-savanyú mártással.

 

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 21 162
elküldve: 3
receptkönyvben: 98
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Világízei

Mióta szakács: 2009.02.20.
2 recept

receptjellemzők

konyha: kínai
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
diéta: tojásmentes
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sült harcsa édes-savanyú mártással

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

FoxAlfa1
FoxAlfa1 Wed, 2015-09-09 11:55

Fejenként 15 dkg hal? Ennél talán még egy magyar kórházban is többet adnak.

794
édes-savanyú mártás 1 üveg
afrikai harcsa 60 dkg
burgonya 1 kg
napraforgó olaj 0.5 dl
vaj 50 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
finomliszt 15 dkg
petrezselyem 0 ízlés szerint