r
Nosalty Logó

Rántott trappista sajt

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Edit
Rántott  trappista sajt
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 13% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 37% Zsír
Összesen 1944 kcal
  • 13% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 37% Zsír
Összesen 7776 kcal
  • 13% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 37% Zsír
Összesen 458 kcal
  • 13% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 37% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    52.5 g

Zsír

  • Összesen
    151.7 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    64 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    42 g
  • Koleszterin
    379 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3207.8 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    73 mg
  • Kálcium
    991 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    81 mg
  • Foszfor
    748 mg
  • Nátrium
    1303 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    93.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    113.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    491 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    45 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    76 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    144 micro
  • Kolin:
    213 mg
  • Retinol - A vitamin:
    488 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    36 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    313 micro
Összesen 1944 kcal
  • 13% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 37% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    210 g

Zsír

  • Összesen
    606.9 g
  • Telített zsírsav
    150 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    255 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    170 g
  • Koleszterin
    1515 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12831.2 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    290 mg
  • Kálcium
    3965 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    322 mg
  • Foszfor
    2990 mg
  • Nátrium
    5214 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    373.2 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    454.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1962 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    179 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    303 micro
  • K vitamin:
    56 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    577 micro
  • Kolin:
    853 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1952 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    145 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1253 micro
Összesen 7776 kcal
  • 13% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 37% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.4 g

Zsír

  • Összesen
    35.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    89 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    754.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    233 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    176 mg
  • Nátrium
    307 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    115 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    115 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    74 micro
Összesen 458 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sajtot felszeleteljük 3 mm széles szeletekre. A tojásba só helyett pici ételízesítőt teszünk, jól felverjük. Szokásos módon bepanírozzuk, majd megint a tojásba és a zsemlemorzsába forgatjuk / 2 x panírozzuk/!
  2. Egy tálba vagy zacskóba tesszük, és a mélyhűtőben 1 óráig pihentetjük.
  3. Majd forró olajban pár perc alatt pirosra sütjük.
  • Sütés ideje: 3 perc
  • Elkészítettem: 100 alkalommal
  • Receptkönyvben: 458
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 99287
  • Feltöltés dátuma: 2010. június 02.

Ajánló

Sült burgonyával és áfonyalekvárral a legfinomabb! A pici fiam az csak ketchuppal eszi. Lehet a panírba szezámmagot is szórni, úgy még finomabb! Jó étvágyat hozzá!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon szeretik a gyerekeim a rántott sajtot, ezért én megveszek egy  fél sajtot, és amikor olyan kedvem van, felszeletelem az egészet, és bepanírozom. Majd tizesével zacsiba rakom őket, és mehet a mélyhűtőbe. Amikor kedvem tartja, kiveszek belőle, és megsütöm. Nem tudom, hogy meddig lehet eltartani a hűtőben, mert 1 hónapnál tovább még sosem maradt meg. Ezzel a módszerrel nem fog kifolyni a sajt sütés közben.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!