r
Nosalty Logó

Gombás rakott krumpli

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Gombagasztro
Gombás rakott krumpli
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 7% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 773 kcal
  • 7% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 3094 kcal
  • 7% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 85 kcal
  • 7% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    61.5 g

Zsír

  • Összesen
    38.5 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    187 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2282.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    64 mg
  • Kálcium
    560 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    137 mg
  • Foszfor
    963 mg
  • Nátrium
    544 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.4 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    691.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    301 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    69 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    117 micro
  • Kolin:
    195 mg
  • Retinol - A vitamin:
    242 micro
  • α-karotin
    126 micro
  • β-karotin
    642 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3216 micro
  • Lut-zea
    1181 micro
Összesen 773 kcal
  • 7% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    245.9 g

Zsír

  • Összesen
    154 g
  • Telített zsírsav
    72 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    55 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    747 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9128.5 g
  • Cink
    27 mg
  • Szelén
    256 mg
  • Kálcium
    2240 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    549 mg
  • Foszfor
    3854 mg
  • Nátrium
    2177 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    197.5 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    35 mg

VÍZ

  • Összesen
    2765 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1204 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    277 mg
  • D vitamin:
    239 micro
  • K vitamin:
    70 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    7 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    81 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    468 micro
  • Kolin:
    779 mg
  • Retinol - A vitamin:
    969 micro
  • α-karotin
    505 micro
  • β-karotin
    2568 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    12865 micro
  • Lut-zea
    4723 micro
Összesen 3094 kcal
  • 7% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    4.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    247.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    61 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    104 mg
  • Nátrium
    59 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    74.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    33 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    70 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    349 micro
  • Lut-zea
    128 micro
Összesen 85 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplikat héjában megfőzzük, mikor kihűlt, szeletekre vágjuk.
  2. A darált húst olajon, hagymán megpároljuk, fűszerpaprikával, sóval, borssal ízesítjük.
  3. A felszeletelt gombákat és a cukkinit kevés olajon átpirítjuk.
  4. A hozzávalókat kb. 20 x 30 cm-es kivajazott hőálló tálba helyezzük a következő sorrendben: először jönnek a krumpliszeletek, erre a darált hús, majd a gomba és a cukkiniszeletek. A tetejére sajtot reszelünk, és befejező rétegként vékonyra szeletelt paradicsomkarikákat rakunk.
  5. Sütőben kb. 200 °C-on aranybarnára sütjük. Mivel minden alkotóját előre megfőztük, elég csak addig sütni, míg a sajt szépen megpirul.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 102
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4805
  • Feltöltés dátuma: 2014. szeptember 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gombás rakott krumpli
Gombagasztro 357 recept

A jól megszokott rakott krumplit is meg lehet bolondítani egy kis csiperkegombával! Nagyon finom és különleges, ha szeretnéd elkápráztatni a vendégeidet, akkor ez a recept Neked való!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek