Lehet, hogy egész életedben rosszul használtad a tésztaszűrőt?

Ha ma csak egy konyhai trükköt tanulsz meg, ez legyen az!

Arról már írtunk, hogyan érdemes tésztát főzni, és mik azok a hibák, melyeket elkövethetünk tésztakészítés közben, arról azonban még nem esett szó, hogyan kell leszűrni az ételt, ha lejárt a főzési idő. Vannak olyan metódusok, amelyeket az ember évtizedeken át alkalmaz, és csak későn jön rá, hogy ezt a feladatot egyszerűbben is meg lehetett volna oldani. Ilyen a következő technika is, amelyet egy amerikai nő mutatott meg a Tik Tok nevű videómegosztón.

@athomewithshannon

How was I doing this wrong my whole life? This was one of those LIFE HACKS that I use EVERY DAY! #hack #lifehacks #learnontiktok #hacks #lifehack

original sound - Kelly - The Life Bath

Miért is jó ez a trükk?

Ha a szűrőt fordítva alkalmazzuk, kevesebb eséllyel potyognak ki a tészták az edényből, ráadásul a tészta főzővizének egy részét is egyszerűbb így egy bögrébe önteni (mert a tészta főzővize kincs, ugye tudjuk?).

A 24.hu cikke szerint a videót néhány nap alatt másfél millió ember látta, mi pedig nem is csodálkozunk rajta, hogy mennyi ember tetszését nyerte el egy pillanat alatt.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Címlapról ajánljuk