hozzászólások (100)
313 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (100)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      hajnalka.ferencz
      hajnalka.ferencz h, 2014-08-04 13:59

      Kedves Ildikó!

      Nem tudom, h h csináltam, hogy nem találtam önt a No Saltyn. :) Így írtam Önnek egy e-mailt a Liliomkerten keresztül,hmmm, tényleg nem értem, hogy -hogy csináltam, de a lényeg, hogy itt van közöttünk. :) Hajni

      macskati
      macskati sze, 2014-02-19 12:49

      Kedves Ildikó!
      Nagyon kedvelem a receptjeidet, már többet elkészítettem közülük. Most szombaton egy születésnapi vacsorán az általad kreált fagylatos palacsinta a rumtopf gyümölcseivel lesz a desszert éppen.
      De most azért írok, hogy szívből gratuláljak a Civil Becsületrendedhez! Ne hagyd
      Magad, további sok erőt -és segítőtársat- kívánok a küzdelmedhez, és örömet a piacodban, a főzésben és a magánéletben egyaránt!
      Szeretettel üdvözöllek, Macskati. (Kata)

      sade1
      sade1 p, 2013-05-31 08:17

      Kedves Ildikó!

      Tervezem elkészíteni az epres-joghurtos túrótortát,de a hozzávalók között nem találomn a joghurtot.Megírnág kérlek,hogy mennyire van szükség belőle a recepthez? Köszönettel:Judit

      sade1
      sade1 h, 2013-06-03 13:24

      Köszönöm! Bocsi,én vagyok kezdő:).Nem gördítettem le.. Azért köszönöm!

      csicsatt22
      csicsatt22 / csicsatt22 szo, 2013-03-16 16:45

      Szia!
      Nagyon tetszett a diós csiga recepted:)
      Köszönjük hogy megosztotad velünk egy pillanat alatt elfogyott:)

      kapri18
      kapri18 sze, 2013-03-13 23:19

      Harmathy Ildikó!Névnapod alkalmából sok boldogságot kívánok!

      hajnalka.ferencz
      hajnalka.ferencz h, 2013-02-25 09:55

      Kedves Ildikó!
      Ha lenne időm az összes receptjét elmenteném! :) Az ételekhez fűzött story-k,fantasztikusak.
      Nagyon örülök,hogy Ön lett a Hét Szakácsa! Gratulálok!
      Pozitív érzéssel töltenek el a sorai,jó Önhöz betérni!
      Üdv Hajni

      u.bridge
      bridge / u.bridge k, 2012-12-11 11:39

      Kedves Ildikó!
      Csodálva olvasom történeted és mennyei receptjeid. Nagyon szimpatikus ez az életszemlélet amit közvetítesz eme írások által. Az esetleges szakácskönyvre én is vevő lennék :)
      További sok sikert!
      Üdv, Bridge

      Alkonyat
      Alkonyat / Alkonyat k, 2012-12-04 13:32

      Kedves Ildikó!
      Csodás ételeket készítesz.
      Gratulálok az odaladhoz és mind ahhoz amit a történetedben leírtál! Kívánok hozzá, sok kitartást.
      Szép napot!
      Üdv: Alkonyat

      pipi8607
      Pipi / pipi8607 p, 2012-09-21 18:01

      Kedves Ildikó!

      Nagyon örülök, hogy rád és receptjeidre találtam, fel is vettelek a kedvenc szakácsaim közé! :)

      A Te krumplifőzelék receptedet alapul véve létrehoztam a saját verziómat, ami lényegesen eltér a Tiédtől (egyéb hozzávalók, és én csak botmixereztem is, stb..). Szeretném megkérdezni, hogy hozzájárulsz-e az ezáltal létrejött új receptem közzétételéhez? (Természetesen a történetében megemlítenélek, illetve ha szeretnéd, belinkelem a Te receptedet is nagy örömmel! :) )
      Válaszod köszönöm előre is!

      Pipi (Piroska)

      bobóci
      bobóci v, 2012-07-15 19:57

      Kedves Ildikó!
      Nagyon érdekes dolog történt velem. A receptek között bóklászva találtam az önéire is, beléjük feledkeztem, és elolvasva azt adatlapját, gyanút fogtam a piacot illetően, amely gyanúm a linkre kattintva be is igazolódott: hiszen én ismerem ezt a piacot Káptalantótinál! :) A szüleim ismertették meg velem, Füredről gyakran elkirándulunk, ha arra járok én is, ők a kecskesajtokat szeretik, én meg csak úgy lézengeni az árnyasban hideg citromfű- vagy bodzaszörppel. Tényleg varázslatos a hangulata, remélem, sikerül megtartaniuk ilyennek...!

      sonja17
      sonja / sonja17 sze, 2012-04-18 22:05

      Szia Ildiko!nem akarsz megjelentetni egy szakàcskönyvet?nagyon vàrom a legùjabb recepteket.
      Hüséges szakàcsod:Sonja

      Harmathy Ildikó
      Harmathy Ildikó / Harmathy Ildikó cs, 2012-04-19 20:05

      Dehogyisnem, Sonja, Kedves Hűséges Szakács! Remélem eljön majd a szakácskönyv ideje is, most még a piaccal van egyezer gondom, lehet, több is.
      Jól esik a bíztatás, köszönöm: Ildikó

      szasztisz
      NapsütötteVidékünkön / szasztisz k, 2012-04-10 20:14

      Kedves Ildikó!
      Gratulálok a receptekhez, minden gyönyörű, színes, élettel teli. Megszeretném kérdezni, hogy a Liliomkert piacon lehet e (persze előzetes megállapodással) árulni, mert rengeteg kézműves dologgal foglalkozunk, nagyon sok finom zöldség terem a kertben stb.

      szasztisz
      NapsütötteVidékünkön / szasztisz k, 2012-04-10 20:29

      Köszönöm a gyors visszajelzést! Az e-mail címet viszont szerintem le kellene venni innen, erre figyelmeztetett Az Eszter egyszer Éva Anyóca oldalán! Csak tanács! :)

      szasztisz
      NapsütötteVidékünkön / szasztisz k, 2012-04-10 20:19

      Már kétszer jártunk a piacon. És első látásra beleszerettünk. Még ebben a hónapban elmegyünk, és meglátogatjuk az eladókat. Sokakat ismerünk. Balatonbogláron is van élelmiszerpiac, akik itt itt árulnak, azok közül vannak, akik ott is. Így ismertük meg a piacot. Remélem, hogy Önnel is tudunk találkozni, és beszélni, de ha nem az sem baj, hiszen én is szakács vagyok a NoSaltyn. Még egyszer gratulálok, sok sikert!
      Művészúr

      b79andi
      b79andi cs, 2012-03-08 09:46

      Kedves Ildikó!
      Véletlenek márpedig nincsenek! Tavaly egy napos tavaszi napon látogattunk el a liliomkert piacra és már mikor közeledtünk tudtam, beleszerettem. A hangulata, az illatok, az emberek ... csodálatos volt. Minden percét élveztem. És most már azt is tudom, hogy ki az a csodálatos ember, aki mindezt megálmodta. Köszönöm neked!
      Remélem hamarosan eljutok oda megint, sajnos nagyon messze lakunk tőle, de a varázsa még mindig bennem él.
      Üdvözlettel: Andi

      anyanéna
      anyanéna / anyanéna szo, 2012-02-18 11:25

      Csodálatosak a receptek.
      Ahogyan olvasom őket, és nézem a képeket, mesterműveket látok.
      Egy élmény.
      Köszönet érte.

      sonja17
      sonja / sonja17 v, 2012-01-01 20:00

      A nevemet tényleg S sel kell irni,mert Németországban születtem.A receptjeiddel már nagyon sok német ismerösömet elkábitottam.Még a fényképedet is meg kellett mutatnom (ugyan nem sok látszik belöled) meg ezt az oldalt
      Baráti üdvözlettel
      Sonja

      sonja17
      sonja / sonja17 szo, 2011-12-31 11:23

      Nagyon boldog új évet kivànok,és remélem jövöre több recepttel meglepsz minket :)
      Üdvözlettel,Sonja

      Harmathy Ildikó
      Harmathy Ildikó / Harmathy Ildikó h, 2012-01-02 20:22

      Igyekszem, Sonja, ahogy időm engedi. Kedvesek szavaid, erőt adnak!
      Legyen nagyon Boldog Éved a következő - és aztán még 100 ugyanolyan!
      Ölellek: Ildikó

      Harmathy Ildikó
      Harmathy Ildikó / Harmathy Ildikó szo, 2011-12-31 16:16

      Köszönöm, Éva Anyóca! Neked és Családodnak hasonló jókat kívánok az Új Esztendőre: Békét és Boldogságot! Emellé még Bort és Búzát, azaz elegendő finom ételt-italt!
      Ölellek: Ildikó

      Szabolcska Károly
      Szabolcska Károly h, 2011-11-21 11:11

      Kedves Ildikó!

      A Fogas orly módra címoldalon zavaró az a bögre.
      szerintem rossz helyen van.
      én nem tudtam elmozdítani, hogy lássam a fogas súlyát.

      Tisztelettel:
      Szabolcska Károly

      laraed
      Edit / laraed k, 2012-04-10 08:42

      Kedves Károly 60 dkg az a fogas súly. Valószínű más " üzemmódban" / nem ismerem a rendes szakkifejezést / van a géped ,és ezért nem látod a bögrétől!!! Nekem is így volt régen de valamit csinált a fiam , és azóta nekem is jó :)) A Nosalty csapathoz fordulsz segítségért valószínű , hogy segítenek megoldani a problémádat , ha még nem oldódott meg :)) Üdv Edit

      laraed
      Edit / laraed k, 2012-04-10 08:46

      Drága Ildikó ! Károly arról a zöld bögréről beszélt ami a hozzávalók felsorolása mellet a bal saroknál van. Ha nem jól van beállítva valami az ember gépén / ne kérdezd , hogy mi:))))))/ Akkor sajnos ezek belelógnak a receptekbe ,és nem lehet tőle látni , ami alatta van írva. Szegény Károly is így járt. :)))))Üdv Edit

      Harmathy Ildikó
      Harmathy Ildikó / Harmathy Ildikó szo, 2011-11-19 20:26

      Nagyon kedves vagy, Sonja!
      Lesz egy kis időm küldök még sok jó receptet, rengetegen vannak!
      Bár azért nem mindennapi a Nosalty kínálata mostanában nélkülem is!
      Üdv: Ildikó

      öcsimama.45
      öcsimama.45 k, 2011-06-07 12:09

      Kedves Ildikó!

      Hálásan köszönöm, hogy közzé tette a krumplis-túrós pogácsa receptjét! Rendkívül finom, és puha marad sokáig Gyakran sütök egy-egy adagot belőle. Az ismerőseim körében is kedvelt lett.

      essay writing help
      Bloemcake / essay writing help k, 2011-03-22 12:33

      Jó reggelt srácok! Csak azt akartam mondani, hogy van egy szép post. Köszönjük, hogy ezek a közös érdekes tippeket és nagy bevételeket. Nagyon finom:)

      Szilágyi János
      Bloemcake / Szilágyi János p, 2011-01-21 11:37

      A laskagomba mint profi, nagyon jó ízű gombafajta sajnos nem igen ismert a magyar piacon, ill. kevesen fogyasztlák. nagyon örülük annak,hogy találkozom laskagombából készült étel receptekkel.

      Már vagy 20 éve termesztek laskagombát havonta 2 000 kilogramot. Sajnálattal veszem tudomásúl, hogy ennek a laskamennyiségnek csupán néhány százalékát fogyasztják magyarországon, a többit
      külföldön értékesítem.

      Mi a baj? Talán nem tudjuk mien gazdag beltartalmi értékkel rendelkezik a laskagomba?
      Netán nem szeretünk jókat enni? Vagy talán nem tudjuk elészíteni? .......

      Remélem ezek areceptek is hozzájárulnak ahhoz, hogy minél jobban megismerjük a laskagombát, mnt profi táplálékot.

      János

      taksi
      Mártika és Feri / taksi p, 2011-01-07 08:03

      Kedves Ildikó!

      Eredményekben gazdag, sikeres új évet kívánunk,
      egészségben, boldogságban, barátságban, szeretetben,
      békességben!

      Üdvözlettel:
      Mártika és Feri

      Marcsi75
      Marcsi / Marcsi75 szo, 2010-10-02 13:12

      Kedves Ildikó!

      El fogok menni a barátnőmmel a piacodra, mert nagyon felkeltette az érdeklődésemet és boldog vagyok, hogy itthon is van ilyesmi.

      Marcsi

      mézescsupor
      Bloemcake / mézescsupor v, 2010-09-26 22:19

      Kedves Ildikó!

      Gratulálok ehhez a csodálatos piacodhoz, és csodálom az erődet, amivel harcolsz érte. További kitartást és sikereket kívánok Neked minden téren!

      borzaska26
      borzaska26 p, 2010-09-24 15:50

      Kedves Ildikó!!
      Láttam a "Házon kívül "egyik adását és gratulálni szeretnék.A neve hallatán rögtön felkaptam a fejem,hogy:Ez az Ildikó az az Ildikó??Úgy gondolom igen.
      Nagyon de nagyon örülök hogy léteznek olyan emberek,mint ön.Nagyon tetszett a piac,a hangulat,bár bevallom a receptejei alapján már rég belopta magát a szívembe.Kívánok önnek minden jót,csak így tovább!!!Üdv. :Beáta.