r
Nosalty Logó

Triplacsokis sajttorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Bibius
Triplacsokis sajttorta
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 9% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 49% Zsír
Összesen 659 kcal
  • 9% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 49% Zsír
Összesen 7895 kcal
  • 9% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 49% Zsír
Összesen 473 kcal
  • 9% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 49% Zsír
  • 2% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    49.8 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    302.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    77 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    104 mg
  • Nátrium
    79 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.4 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    2.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    69 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    68 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 659 kcal
  • 9% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 49% Zsír
  • 2% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    113.9 g

Zsír

  • Összesen
    598 g
  • Telített zsírsav
    202 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    76 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    322 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3635.1 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    919 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    460 mg
  • Foszfor
    1243 mg
  • Nátrium
    945 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    508.2 g
  • Cukor
    352 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    832 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    53 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    174 mg
  • Retinol - A vitamin:
    815 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    212 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    74 micro
Összesen 7895 kcal
  • 9% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 49% Zsír
  • 2% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    35.8 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    217.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    55 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    74 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.4 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    1.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    50 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 473 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kekszet ledaráljuk, és az olvasztott vajjal összegyúrjuk.
  2. Egy kapcsos tortaformát kibélelünk sütőpapírral és abba belelapítjuk, majd a hűtőben hagyjuk megszilárdulni. (Kb. 30 perc) -Közben előkészítjük a krémet.
  3. A tejszínt felverjük, majd három részre osztjuk.
  4. A fehércsokit gőz fölött felolvasztjuk.
  5. Egy tálba kivesszük a sajtkrém harmadát (25 dkg), majd hozzáadjuk a felolvasztott fehércsokit és jó alaposan elkeverjük.
  6. Kis keverés után hozzáadunk 1 ek. zselatinfixet és a 3 ek kókuszreszeléket, tovább keverjük.
  7. Óvatosan hozzáforgatjuk a felvert tejszínt.
  8. Ugyanezt megismételjük a tejcsokival és az étcsokival is. Ezekbe már nem teszünk kókuszreszeléket.
  9. A kész krémet rákenjünk a kekszalapra, és amíg készül a következő réteg, betesszük a fagyasztóba.
  10. A tetejét lehet csokiforgáccsal is díszíteni. (Én a fehér krémből kivettem egy kicsit, és azzal díszítettem a tetejét.)
  • Tepsi mérete: 24
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 111
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 12369
  • Feltöltés dátuma: 2011. december 26.

Ajánló

Csokiimádóknak ajánlom. 

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Triplacsokis sajttorta
Bibius 6 recept

Barátom szülinapjára készítettem. Nem egy olcsó sütemény, de megéri az árát. Először féltem egy kicsit a mascarpone-csoki vegyítésétől, de nagyon finom lett. És nem is túl édes. Jó étvágyat hozzá, kedves kísérletezők! :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!