r
Nosalty Logó

Tiramisu brownie

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Szakál Benjámin
Tiramisu brownie
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 9% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Brownie alap

Tiramisu

Összesen 324 kcal
  • 9% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Brownie alap

Tiramisu

Összesen 1935 kcal
  • 9% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Brownie alap

Tiramisu

Összesen 160 kcal
  • 9% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    15.1 g

Zsír

  • Összesen
    17.6 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    141 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    943.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    223 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    106 mg
  • Foszfor
    394 mg
  • Nátrium
    198 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.2 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    107.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    136 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    39 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    112 mg
  • Retinol - A vitamin:
    132 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    860 micro
Összesen 324 kcal
  • 9% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    90.7 g

Zsír

  • Összesen
    105.5 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    848 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5661.8 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    100 mg
  • Kálcium
    1338 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    634 mg
  • Foszfor
    2363 mg
  • Nátrium
    1187 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    187.4 g
  • Cukor
    61 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    645.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    817 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    54 mg
  • D vitamin:
    234 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    277 micro
  • Kolin:
    671 mg
  • Retinol - A vitamin:
    790 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    318 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5163 micro
Összesen 1935 kcal
  • 9% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    8.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    71 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    473 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    112 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    53 mg
  • Foszfor
    197 mg
  • Nátrium
    99 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.7 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    56 mg
  • Retinol - A vitamin:
    66 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    27 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    431 micro
Összesen 160 kcal

Hozzávalók

Brownie alap

Tiramisu

Elkészítés

Brownie alap

  1. A cukormentes cukkini-brownie elkészítéséhez először meghámozzuk, és lereszeljük a cukkinit egy tálba, majd hozzákeverjük a tojást, a kókuszolajat, a vaníliát és a vizet.
  2. Egy másik edénybe kimérjük a lisztet, hozzákeverjük a fehérjeport, a sót, a kakaót, a sütőport és az édesítőt.
  3. Összekeverjük a két tál tartalmát, ha túl száraznak találjuk, teszünk még hozzá egy kis vizet, majd sütőpapírral kibélelt 20 cm-es tortaformába öntjük a keveréket. Feldaraboljuk a csokit és a diót, majd ízlés szerint megszórjuk vele a massza tetejét.
  4. 175 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton, 20-25 perc alatt készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük. A kész brownie-t kivesszük, és kb. 30 percig hűlni hagyjuk.

Tiramisu

  1. A krémhez különvesszük a tojássárgáját és a fehérjét. A tojássárgájába megy az édesítőszer és a vaníliaaroma, ezt fehéredésig felverjük, majd mehet bele a ricotta, a citrom leve és héja, és a habfixáló és ezzel is összekeverjük egy homogén állagú masszává.
  2. A tojásfehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük, majd bele mehet a tojássárgájás egyveleghez.
  3. Szépen összedolgozzuk, hogy ne törjön össze a hab. A brownie-s alapra mehetnek a rumos kávéba forgatott babapiskóták, majd erre mehet rá a krém.
  4. A tetejére mehet még egy kis kakaópor, majd tegyük hűtőbe, vagy fagyasztóban több órára!
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 20
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 83
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 7308
  • Feltöltés dátuma: 2021. augusztus 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tiramisu brownie
Szakál Benjámin 22 recept

Hozzávalók

Brownie alap

Tiramisu

Címlapról ajánljuk

Avokádós receptek

Az avokádó igazi szuperélelmiszer, és bár tudjuk, hogy nem a legfenntarthatóbb alapanyag, ha hozzájutunk, fenséges fogások készíthetők belőle, mutatjuk!

Nosalty

További cikkek