Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült oldalas erikamama konyhájából

Sült oldalas erikamama konyhájából
Sült oldalas erikamama konyhájából
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerűen csak szeretjük az oldalast, azért készítettem.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az oldalast csíkozzuk fel. Főzzük meg. (Én levest készítettem belőle.) Ha megfőtt az oldalas, akkor egy nagyobb serpenyőben az olajon pirítsuk meg minden oldalát, közben pedig fűszerezzük meg. 
  2. Ha már minden oldala megpirult, akkor a hagymát vágjuk bele, és így piritsuk tovább 1 percig.
  3. Tegyük rá a két ek mézet, fél percig pirítsuk így tovább, majd jöhet rá a worcestershire-szósz és a ketchup is.
  4. A paradicsomot és a paprikát apró kockára vágjuk fel, és tegyük ezt is bele.
  5. Akkor van kész, ha már alig marad leve.
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 795
elküldve: 0
receptkönyvben: 24
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

erikamama

Mióta szakács: 2012.05.16.
47 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pikáns oldalas, sertésoldalas sütve, csípős oldalas

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

651
sertésoldalas 1 kg
olívaolaj 4 ek
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 6 gerezd
méz 2 ek
ketchup 8 ek
worcestershire-szósz 1 teáskanál
paradicsom 1 kis db
tv paprika 1 db
bors 0 ízlés szerint
négyszínű bors 0 ízlés szerint
kakukkfű 1 csipet
rozmaring 1 csipet
majoranna 1 csipet
0 ízlés szerint
csípős paprikakrém 1 kávéskanál