Sült libaszárnytő sült krumplival, párolt brokkolival recept

Sült libaszárnytő sült krumplival, párolt brokkolival
Sült libaszárnytő sült krumplival, párolt brokkolival
90 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Fejedelmi, de olcsó étel, nemcsak Márton napra.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: Márton-nap, vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült liba
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A libaszárnytőket sózzuk, borsozzuk, locsolunk rá mézet.
  2. A hagymákat félbevágjuk.
  3. Egy tepsit libazsírral kikenünk, rárakjuk a libaszárnytő-darabokat, rá kakukkfüvet, mellé a hagymákat, ezekre is teszünk zsírt. Berakjuk a 180 C fokra előmelegített sütőbe.
  4. A krumplikat hájában előfőzzük, majd meghámozzuk, s libazsírban megsütjük.
  5. A brokkolit pároljuk.
  6. Kb. 60 perc sütés után tálalunk.
  7. A tányérra rakunk két libaszárnytőt, s szedünk mellé sült krumplit és párolt brokkolit. Nyomunk rá kevés ketchupot.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 511
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

877