r
Nosalty Logó

Sajtos husi 2.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
pamelie
Sajtos husi 2.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 17% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 1355 kcal
  • 17% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 5416 kcal
  • 17% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 206 kcal
  • 17% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    101.7 g

Zsír

  • Összesen
    98.9 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    363 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2861 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    92 mg
  • Kálcium
    913 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    121 mg
  • Foszfor
    1187 mg
  • Nátrium
    541 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.8 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    394.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    478 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    266 mg
  • Retinol - A vitamin:
    469 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    99 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    15 micro
Összesen 1355 kcal
  • 17% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    406.7 g

Zsír

  • Összesen
    395.6 g
  • Telített zsírsav
    148 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    96 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    1450 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11444 g
  • Cink
    24 mg
  • Szelén
    368 mg
  • Kálcium
    3650 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    485 mg
  • Foszfor
    4746 mg
  • Nátrium
    2164 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.3 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    1577.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1912 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    13 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    100 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    159 micro
  • Kolin:
    1065 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1875 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    397 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    62 micro
Összesen 5416 kcal
  • 17% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.6 g

Zsír

  • Összesen
    15.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    439.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    140 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    182 mg
  • Nátrium
    83 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    73 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    72 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 206 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemelleket felszeleteljük, sóval, borssal, mustárral ízesítjük és egy fél óráig állni hagyjuk.
  2. Minimális forró olajban mindkét oldalát megpirítjuk.
  3. A sajtokat lereszeljük, beleforgatjuk a melleket.
  4. A tejszínt és a tejfölt összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, hozzátesszük a húsból kifolyt pecsenyelevet és a kihűlt olajat.
  5. Egy tálba öntünk egy kicsit a tejszínes keverékből, leteszünk egy réteg húst, rászórjuk a maradék sajt felét, majd rétegezzük, amíg el nem fogynak a hozzávalók.
  6. A tetejére baconcsíkokat helyezünk, előmelegített sütőben fél óra alatt készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 66
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6729
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 09.

Ajánló

Köretként juhtúrós-baconos töltött gomba és zöldséges rizs készült hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
pamelie 59 recept

A pizzázás után maradt sajtokat szerettem volna felhasználni, és mivel csirkemellből is maradt egy jó adag, adta magát az ötlet.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk