Rakott tengeri hal rengeteg zöldséggel recept

Rakott tengeri hal rengeteg zöldséggel
Rakott tengeri hal rengeteg zöldséggel
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet egy kolléganőjétől kapta az anyukám. Hatalmas sikere van nálunk, ezért sokszor el szokta készíteni. Tulajdonképpen ez az egyik kedvenc ételem.:)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Nem muszáj füstölt sajttal készíteni, de szerintem ezzel a legfinomabb!

receptjellemzők

konyha: fúziós
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
szezon: nyár
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

füstölt sajtos-zöldséges rakott tengeri hal, rakott zöldséges hal füstölt sajttal
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Miután felolvadt a hal (ha fagyasztott volt) mossuk át, borssozzuk, majd lisztezzük be mindkét oldalát. Süssük meg bő olajban.
  2. Egy jénai tálba tegyük bele a halszeleteket.
  3. Főzzük meg a zöldségkeveréket, csöpögtessük le, és borítsuk a halra. Öntsük rá a tejszínt.
  4. A brokkolit szedjük szét rózsáira, és szintén tegyük bele a tálba.
  5. Miután mindezzekkel megvagyunk, tegyük rá a reszelt sajtot, és toljuk be az előmelegített sütőbe.
  6. Akkor van kész, amikor a sajt már csodálatosan rápirult.

  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
nézettség: 16 041
elküldve: 10
receptkönyben: 393
elkészítve: 4/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Sárgatulipán

Mióta szakács: 2011.05.08.
37 recept

Hozzászólások (7)

Kardos MIHÁLY
Kardos MIHÁLYv, 2012-01-08 11:16

HAGYMAÁGYRA (20DKG KARIKÁRA PÁROLT),10 DKG GOMBA PÁROLT UTÁNNA,HAL LISZTBE SÜTVE TEJSZIN ,FÜSTÖLT SZALONNA SÜTVE RESZELT PARMEZÁN SAJT A ZÖLTSEG NEM KELL....
KÖRET BAJOR KRUMPLI....(.PÁROLT KRUMPLI KEMÉNY TOJÁS )
OLASZ RP. ISTENI

tenger
tengerv, 2011-06-26 14:58

Kedves Sárgatulipán!
Szeretném elkészíteni ezt a szépséget. :-)
Kérdés:a brokkolit nem kell előpárolni?

Üdv,
T.

Skorpió
Skorpióv, 2011-06-19 13:30

Kedves Sárgatulipán!
Ma ez készült ebédre, és nagyon finom volt. Ebből nem lehet csak keveset enni :)
Köszönjük, szép napot: Skorpió

Meggyesmákosréteskisasszony
Meggyesmákosréteskisasszonyv, 2011-06-05 08:28

Kedves hjani!
Körülbelül igen, néha többet, mert nagyon szeretjük. Akkor intenzívebben érezhető a hal íze, meg hát a jénai tálunk se kicsi...:)

hjani
hjanics, 2011-06-02 21:23

szia Sárgatulipán!

Tetszik a recepted nagyon. Azt áruld el kérlek, hogy ti mennyi tonhalat raktok 1 kg zöldség keverékhez? Fél kg?

Köszi szépen

Legfrissebb cikkek

8 kedvenc savanyúságreceptünk
8 kedvenc savanyúságreceptünk
Itt a szezon az évi savanyúságadagok elkészítésére – ha már csak a recept hiányzik, segítünk megtalálni a legjobbat!
Tojásból habot - menj biztosra!
Tojásból habot - menj biztosra!
Habcsók, pavlova, szuflé vagy mousse: mind azon múlik, hogyan bánunk a tojásfehérjével. Miben, mivel és hogyan: tudj meg mindent a tojáshabról!
A 112 éves sonka még mindig ehető
A 112 éves sonka még mindig ehető
Legalábbis ezt állítják annak az amerikai múzeumnak a dolgozói, akik nemrégiben ülték meg a sonka 112. szülinapját.
1505