Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Parmezános sült sárgarépa

Parmezános sült sárgarépa
Parmezános sült sárgarépa
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mártogatóssal vagy csak önmagában egy finom nassolni való, de köretként is tálalhatjuk.

hozzávalók / 1 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sárgarépát meghámozzuk, hosszában elfelezzük, majd négybe vágjuk. Egy edénybe tesszük.
  2. Hozzáadjuk az átpréselt fokhagymát és az olajat, jól elkeverjük. A parmezánt elkeverjük a morzsával és a fűszerkeverékkel, a sárgarépára szórjuk, és összekavarjuk. Sóval, borssal ízesítjük.
  3. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk.
  4. Betoljuk a 220 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 20 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 220°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 200 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 116
össznézettség: 20 221
elküldve: 1
receptkönyvben: 183
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: 1

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1904 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
adag: 1 főre
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: köretek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sajtos répa, sült répa

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

vmzsuzsa
vmzsuzsa Fri, 2018-01-26 18:50

Érdemes volt kipróbálni, nagyon finom lett. Bár nem ragadt rá a sajt a répára, mint a képen, de az íze így is tökéletes volt.

Nosalty.hu
Nosalty.hu Tue, 2018-01-16 03:01

Kedves Szakácsunk!
Gratulálunk, a Tiéd lett 2018.01.15. legnézettebb receptje!
Üdvözlettel, NoSalty.hu

354
sárgarépa 250 g
napraforgó olaj 2 ek
fokhagyma 1 gerezd
parmezán sajt 10 g
panko 2 ek
provence-i fűszerkeverék 0.5 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint