Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Japán panírozó morzsa, melyet speciális szárító-aprító gépben készítenek fehér kenyérből. A vele készült ételek kevésbé lesznek olajosak, mivel nem szívja magába a zsiradékot. Pelyhes állagából adódóan megnyerő, borzos külsőt kölcsönöz minden falatkának.
fotó: flickr / santheo
www.flickr.com/photos/santheo/15331436/
 

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

Panko alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!