r
Nosalty Logó

Omlett 13. - virslis

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Omlett 13. - virslis
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 584 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 584 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 206 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.1 g

Zsír

  • Összesen
    43.9 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    461 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1823 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    434 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    404 mg
  • Nátrium
    888 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    132.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    370 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    84 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    56 micro
  • Kolin:
    292 mg
  • Retinol - A vitamin:
    367 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    603 micro
  • Lut-zea
    498 micro
Összesen 584 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.1 g

Zsír

  • Összesen
    43.9 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    461 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1823 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    434 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    404 mg
  • Nátrium
    888 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    132.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    370 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    84 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    56 micro
  • Kolin:
    292 mg
  • Retinol - A vitamin:
    367 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    603 micro
  • Lut-zea
    498 micro
Összesen 584 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.2 g

Zsír

  • Összesen
    15.5 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    162 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    641.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    153 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    142 mg
  • Nátrium
    313 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    130 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    103 mg
  • Retinol - A vitamin:
    129 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    212 micro
  • Lut-zea
    175 micro
Összesen 206 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A virslit felkarikázzuk, és 1-2 evőkanál vajban megpirítjuk.
  2. Ketchupot adunk hozzá, és összeforgatjuk vele. Vigyázni kell, mert gyorsan leég a benne lévő cukor miatt, ami egy kicsit karamellizálódik, és így egy sűrű bevonatot képez a virslin.
  3. A tojásokhoz hozzáadjuk a lisztet, a tejet és a sót, majd összeturmixoljuk.
  4. Fejenként egy omlettet sütünk.
  5. Megtöltjük a virslivel, és félbehajtjuk.
  6. A tetejére reszelt sajtot szórunk, és azonnal tálaljuk. (A sajt egy kicsit ráolvad a tetejére.)
  • Receptkönyvben: 92
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 10858
  • Feltöltés dátuma: 2011. május 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ha van valamiben ketchup, az már nem lehet rossz a fiam szerint, így ez az omlett az egyik kedvenc reggelije. Az elkészítéséről további képek itt találhatók.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk