Milánói borjú recept

Milánói borjú
Milánói borjú
60 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Két nagy kedvenc összegyúrva: paradicsomos tészta és rántott hús! Imádjuk!

hozzávalók / 4 adag

A tésztához

A borjúhoz

Sütőzsiradék

A borjúhoz

receptjellemzők

konyha: fúziós
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

milánói rántott hús
Szólj hozzá!

elkészítés

A tésztához

  1. Az olívaolajon 2-3 adagban megpirítjuk a gombát (ne tegyünk egyszerre sokat a serpenyőbe, csak annyit, amennyi kényelmesen elfér), majd kivesszük, félretesszük.
  2. Ugyanebbe a serpenyőbe beledobjuk a felkockázott szalonnát, és megpirítjuk.
  3. Hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, és üvegesre pároljuk.
  4. Belereszeljük a fokhagymát, hozzáadjuk a zöld fűszereket, és elkeverjük, majd felöntjük a paradicsommal. Ízlés szerint sózzuk-borsozzuk, majd addig főzzük, amíg rottyan egyet.

A borjúhoz

  1. A húst vékony szeletekre vágjuk, és mindkét oldalukat sózzuk-borsozzuk.
  2. Először lisztbe, majd tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk (a zsemlemorzsához adhatunk kevés reszelt parmezánt is), majd olajban aranybarnára sütjük.

A tálaláshoz

  1. A paradicsomos szószhoz hozzákeverjük a gombát, és összekeverjük a kifőtt tésztával, reszelt parmezánnal megszórva, a rántott hússal tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 245
elküldve: 0
receptkönyvben: 30
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 3

szakács

Metro

Mióta szakács: 2016.11.16.
63 recept

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1523