hozzászólások

leírás

A borjú a fiatal szarvasmarha a szoptatás megszűnéséig. Az igazi borjúhús a körülbelül 3 hónapos korban levágott állat húsa. A marhahúsnál kevesebb zsírt tartalmaz, viszont tápanyagai közel azonos mennyiségűek. Kellemes ízű és illatú hús, nagy víz-, fehérje-, és B-vitamin tartalommal. A szopós borjú húsát könnyen megkülönböztethetjük a növendék marha húsától: az előbbi színe jóval halványabb és rugalmasabb.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

A friss borjúhúst 3-4 napig tárolhatjuk hűtőszekrényben, fagyaszthatjuk is.

Borjúhús alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!