Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Marcipános - epres morzsa

Marcipános - epres morzsa
Marcipános - epres morzsa
45 perc / előkészület: 20 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a süteményt a kedvenc szállodánkban kóstoltuk, és akkor megfogadtam, egyszer én is elkészítem. Ma jött el ennek az ideje. Mivel a vendégek gyakran kérnek el recepteket, a szálloda honlapján emellett még sok más recept is megtalálható (itt).

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük.
  2. Összeforraljuk az epret 8 dkg cukorral és az étkezési keményítővel, majd az egészet kiöntjük egy tepsibe, és egyenletesen elkenjük benne.
  3. A lisztet a margarinnal és a maradék 5 dkg cukorral, pici sóval összemorzsoljuk, és a gyümölcskrém tetejére szórjuk.
  4. A marcipánt lereszeljük, összekeverjük a darált mandulával és ezt is a morzsára öntjük.
  5. Sütőben addig sütjük, amíg szépen megpirul a teteje.

  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 30x20x6 cm

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 557
elküldve: 0
receptkönyvben: 25
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

NovakAndi

Mióta szakács: 2011.07.12.
45 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
diéta: tojásmentes
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

epres-marcipános morzsa, morzsa eperrel és marcipánnal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

787
eper 70 dkg
gyümölcscukor 13 dkg
tönkölybúza liszt 27 dkg
margarin 20 dkg
étkezési keményítő 4.5 dkg
marcipán 20 dkg
mandula 10 dkg
1 csipet