Mandulabundás libamáj recept

Mandulabundás libamáj
Mandulabundás libamáj
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nemrég diós bundában olvastam, de csak mandulám volt itthon, ezért kipróbáltam. Nagyon ízlett, eddig még sosem ettem rántva.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Természetesen hagymalekvárral ajánlom, ahogy a képen is látható, mert az ecetes-édes hagyma kitűnően passzol a májhoz. A lilahagyma- lekvárt most vörösáfonyával készítettem, nagyon jó vele.

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

rántott libamáj, libamáj bundában, mandulás libamáj hagymalekvárral
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A májakat besózzuk, borsozzuk.
  2. Majd először lisztbe, azután a tojásba és a mandulába forgatjuk.
  3. Olajban kisütjük, amíg meg nem barnul a panír.

  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 5 956
elküldve: 1
receptkönyvben: 67
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Epercsók

Mióta szakács: 2010.10.18.
94 recept

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Guba Erika
Epercsók / Guba Erika h, 2011-03-14 12:14

Szia!
Köszönöm , ez a hagymalekvár tényleg olyan jó hozzá, hogy mást szinte nem is tudok elképzelni hozzá!
A kacsamájat mindenképpen ki fogom próbálni!
Örülök, hogy tetszik!
Üdv Pinkcsoki

Makkermanó
Makkermanó / Makkermanó h, 2011-03-14 11:42

Szia Pinkcsoki! Jajjjjjj, nagyon megenném ezt a libamájat! Olyan guszta, és az a hagymalekvár is igen-igen bizalomgerjesztő, vörös áfonyával nagyon különleges lehet. Én egyébként ismerem ezt a rántott verziót, apukám sokszor készített ilyet kiskoromban. Persze ő nem dióval v. mandulával, hanem normál panírral, és persze hagymalekvárt sem kínált hozzá. Én ajánlom a kacsamájat, az még finomabb sztem! Szép napot: Gabi

239