r
Nosalty Logó

Hús a húsban rántva

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Walaky
Hús a húsban rántva
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 16% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 26% Zsír

fasírt

panírozás

összeállítás

Összesen 1072 kcal
  • 16% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 26% Zsír

fasírt

panírozás

összeállítás

Összesen 6428 kcal
  • 16% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 26% Zsír

fasírt

panírozás

összeállítás

Összesen 316 kcal
  • 16% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    51.2 g

Zsír

  • Összesen
    81.2 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    257 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    958.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    59 mg
  • Kálcium
    82 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    57 mg
  • Foszfor
    479 mg
  • Nátrium
    275 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    149 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    77 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    49 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    51 micro
  • Kolin:
    244 mg
  • Retinol - A vitamin:
    75 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    214 micro
Összesen 1072 kcal
  • 16% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    307.1 g

Zsír

  • Összesen
    486.9 g
  • Telített zsírsav
    73 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    192 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    144 g
  • Koleszterin
    1544 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5753.2 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    354 mg
  • Kálcium
    493 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    342 mg
  • Foszfor
    2876 mg
  • Nátrium
    1650 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    196.8 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    894.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    461 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    146 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    293 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    80 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    306 micro
  • Kolin:
    1463 mg
  • Retinol - A vitamin:
    453 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    97 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1285 micro
Összesen 6428 kcal
  • 16% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.1 g

Zsír

  • Összesen
    23.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    76 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    282.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    141 mg
  • Nátrium
    81 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.7 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    72 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    63 micro
Összesen 316 kcal

Hozzávalók

fasírt

panírozás

összeállítás

Elkészítés

fasírt

  1. A csirkemell szeleteket (12 szeletre vágtuk) megmossuk - műanyag zacskó között, hogy ne fröcsögjön szét -, enyhén kiklopfoljuk, besózzuk, félretesszük.
  2. Elkészítjük a fasírt húst: a hozzávalókat jól összegyúrjuk, összenyomkodjuk, 12 - egyenlő - gombócot készítünk belőlük.
  3. Minden hússzelet közepére teszünk egy fasírt gombócot, szétnyomkodjuk a hús szélességének megfelelően, teszünk mindegyik közepébe egy sajthasábot, erre ráhúzogatjuk a fasírt húst két oldalról, s a mellszeletek kimaradt részeit ráhajtjuk a sajtos fasírthúsra két oldalról.
  4. Végül a szokásos módon bepanírozzuk (liszt, tojás - ebbe is kell tenni kevés sót, zsemlemorzsa), s bő olajban, először közepes lángon, majd lassan, hogy jól átsüljön, mindkét oldalát szép pirosra sütjük. Tetszőleges körettel, salátával, savanyúsággal tálaljuk. Én zöldséges rizzsel, erős savanyú paprikával tálaltam, mivel a kép készültekor éppen tél volt, s ezt kívántuk hozzá! :)
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 36 alkalommal
  • Receptkönyvben: 39
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1933
  • Feltöltés dátuma: 2015. augusztus 16.

Ajánló

Megjegyzés: mivel a Karaván sajt nem úgy olvad, mint a trappista, így szépen megmarad sütés közben is, jól látható, nagyon mutatós szeletelve, azon kívül, hogy rettenetesen finom! ÖTLET: hidegtálakhoz is kiváló "kellék" szeletelve! Ebből következik, hogy hidegen is nagyon finom paradicsommal, paprikával, uborkával, s egyéb salátafélékkel! JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNOK HOZZÁ ANNAK, AKI ELKÉSZÍTI! :)   

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon szeretjük a rántott csirkemellet, a fasírozottat is, de valami izgalmasabbat szerettem volna összehozni, a két kedvencünket nem nélkülözve! :) Így született meg ez a nagyon finom husika, mely az ünnepi asztalon is megállja helyét! Merem ajánlani mindenkinek! Nem csupán az isteni íze miatt, de csinos is, így el lehet kápráztatni a családot, vendégeket! :) 

Hozzávalók

fasírt

panírozás

összeállítás

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!