r
Nosalty Logó

Brutus saláta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Gyergyák Marcsi
Brutus saláta
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A salátához

Az öntethez

Összesen 716 kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A salátához

Az öntethez

Összesen 2860 kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A salátához

Az öntethez

Összesen 198 kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    40.1 g

Zsír

  • Összesen
    55.3 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    114 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2982 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    479 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    313 mg
  • Nátrium
    2138 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    146.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    289 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    271 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    192 micro
  • β-crypt
    41 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    359 micro
Összesen 716 kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    160.3 g

Zsír

  • Összesen
    221 g
  • Telített zsírsav
    89 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    455 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11928 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    1915 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    150 mg
  • Foszfor
    1253 mg
  • Nátrium
    8553 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.8 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    584.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1158 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    56 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    174 micro
  • Kolin:
    131 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1085 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    769 micro
  • β-crypt
    164 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1438 micro
Összesen 2860 kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    11.1 g

Zsír

  • Összesen
    15.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    827.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    133 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    87 mg
  • Nátrium
    593 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    40.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    80 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    75 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    100 micro
Összesen 198 kcal
  • Nosalty kipróbálta
  • Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

Hozzávalók

A salátához

Az öntethez

Elkészítés

A salátához

  1. A salátát, a tarját, a sonkát és a sajtotvékony csíkokra szeleteljük, majd jól összekeverjük.
  2. A kukoricát lecsepegtetjük, majd hozzákeverjük a többi hozzávalóhoz.
  3. A tejfölt a majonézzel és a porcukorral jól összekeverjük, és a salátára öntjük.
  4. Jól összekeverjük.
  5. Hűtés után tálaljuk.
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 1879
  • Tegnapi nézettség: 21
  • 7 napos nézettség: 132
  • Össznézettség: 357570
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Gyergyák Marcsi 3 recept

Nagyon sok étterem étlapján szerepel a "brutus saláta". Gondoltam, kipróbálom itthon is, nagyon laktató és finom saláta!

Hozzávalók

A salátához

Az öntethez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!