r
Nosalty Logó

Joghurtos rántott csirke

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Joghurtos rántott csirke
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 12% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 1329 kcal
  • 12% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 5309 kcal
  • 12% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 264 kcal
  • 12% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    48.6 g

Zsír

  • Összesen
    86.9 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    28 g
  • Koleszterin
    251 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1591.8 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    75 mg
  • Kálcium
    209 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    526 mg
  • Nátrium
    693 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    85.8 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    193.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    76 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    100 micro
  • Kolin:
    181 mg
  • Retinol - A vitamin:
    76 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    302 micro
Összesen 1329 kcal
  • 12% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    194.3 g

Zsír

  • Összesen
    347.6 g
  • Telített zsírsav
    60 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    151 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    114 g
  • Koleszterin
    1002 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6367.3 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    300 mg
  • Kálcium
    837 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    308 mg
  • Foszfor
    2102 mg
  • Nátrium
    2774 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    343.3 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    775.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    303 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    107 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    97 micro
  • K vitamin:
    48 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    52 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    399 micro
  • Kolin:
    726 mg
  • Retinol - A vitamin:
    303 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1206 micro
Összesen 5309 kcal
  • 12% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    17.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    316 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    42 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    104 mg
  • Nátrium
    138 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    15 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 264 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokról lehúzzuk a bőrt, hosszában bevágjuk a húst, megsózzuk és egy tálba rakva leöntjük joghurttal. Egy éjszakára lefedve hűtőbe tesszük.
  2. A megpuhult combokról lesimogatjuk a joghurtot.
  3. A joghurtot összekeverjük a felvert tojásokkal, és megsózzuk egy kicsit.
  4. Lisztbe, a joghurtos tojásba, zsemlemorzsába mártva bepanírozzuk a húst.
  5. Közepes lángon fedővel letakarva, megsütjük.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 162
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 13364
  • Feltöltés dátuma: 2012. március 03.

Ajánló

Sült krumplival, savanyúsággal tálaljuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez volt az első önálló ebéd, amit elkészítettem. Tök ügyes vagyok. Nagyon finom, puha lett a husi.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek